Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

bikali72

Vélemények, értékelések (41)

Kék Duna Wellness Hotel****

Értékelés 2013. 09. 18. 21:02
A férjemmel kettesben voltunk itt júniusban, 3 éjszakát töltöttünk el, itt ünnepeltük a 20 éves évfordulónkat. A hotel szép, kellemes hangulatú, a szobából gyönyörű kilátás nyílik a Dunára. A wellnessnek élménymedencéje kicsi, az úszómedence hideg, a gőzkabin nem volt felfűtve, és a szauna is csak hétvégén volt full. Sajnos a kinti medencét nem tudtuk használni, mert az idő nem engedte, de a kert gyönyörű, és rájöttem, hogy beletalálok a kosárba. Az ételek kifogástalanok, de a kiszolgálás hagy némi kívánni valót maga után, a pincérek lassúak, és kicsit felületesek, nem veszik észre, ha valami elfogy, sokára töltik újra a tálcákat. A reggelinél külön tetszett, hogy frissen készítik kívánságra a rántottát, amelyből én mindig legalább két adagot ettem.:-))) Biciklit lehet kérni a recepción iggyé, és be lehet járni a kisvárost, ezt nem szabad kihagyni! Ha lesz jó akció, biztos újra megyünk...
  • elismerés
  • Alfa Kapos Képző Központ Kft.

    Értékelés 2013. 09. 19. 12:10
    Pécsre kihelyezett kereskedelmi tanfolyamot végeztem náluk. Elfogadható ár, korrekt szolgáltatás, elérhető ügyintéző, kedves segítség. A pécsi tanárok magas színvonalon tanítottak, sikeres vizsga mindenkinek!
  • elismerés
  • Kéklótusz Szépségszalon

    Értékelés 2013. 10. 29. 15:20
    A Brigádon vettem bónuszt, így először jártam itt. Nagyon kedves fodrász, pontosan érkeztem és én voltam soron, nem kellett várakoznom. Mosás, vágás, szárítás 45 perc, és tökéletes eredmény! Visszamegyek!
  • elismerés
  • Hotel Azúr****

    Értékelés 2013. 12. 20. 14:45
    2013. december 14-16-ig voltunk itt két gyerekkel akik 6 és 8 éves kislányok, ez volt a gyerekek szülinapi ajándéka. A hotel hatalmas és gyönyörű, ragyog a tisztaságtól, a személyzet nagyon kedves segítőkész, előzékeny, és őszinte a mosoly. Számomra kellemesen meglepő volt, hogy nem csak huszonévesek szolgálnak fel az étteremben. Az ételek tökéletesek a reggelinél és a vacsoránál is, aki itt nem talál "fogáravalót", az maradjon otthon. Szombat este élő zene volt, ami a rendkívül kellemessé tette a vacsorát, a gyerekeim pedig mindjárt le is táncolták a vacsit. A vacsoránál kérni sem kellett, hogy kancsóban kaphassunk vizet, mert automatikusan hozták, és a felszolgáló hölgy megkérdezte, hogy leteheti-e. A wellness nagyon jó szórakozást, kikapcsolódást kínál az élménymedencékkel minden korosztály számára. A legemlékezetesebb a sodró medence maradt, és a bowling sem felejthető, amit a csomagunkhoz kaptunk ajándékba. Ha tehetjük, még biztosan vendégek leszünk itt, mert nagyon jól éreztük magunkat.
  • elismerés
  • SE7VEN Kínai Áruház

    Értékelés 2014. 01. 09. 19:47
    Cipőt ne vegyél náluk, mert ha hibás nem cserélik! Sőt, szinte megvádolnak, hogy azért tetted tönkre, hogy kicserélhesd. Pénzt pedig egyáltalán nem adnak vissza, esetleg levásárolhatod a cipő értékét!
  • elismerés
  • Maci Lángosozó

    Értékelés 2014. 01. 09. 19:52
    Én egy kuponos oldalon vásároltam hozzájuk bónuszt, melyen 2 db töltött lángost kaptam. Nem tudom szavakba önteni, hogy mennyire finom volt a lángos. Rendkívül korrekt, szimpatikus kiszolgálás. Telefonon rendeltem meg a lángosokat, összesen 10 db-ot, mivel 5 kupont vásároltam, és mivel lejáratosak voltak a kuponok sms-ben küldtem el a kódokat, és a lejáratot követő napon mentem csak értük. Természetesen a megbeszélt időpontban forrón, becsomagolva vártak a lángosok. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
  • elismerés
  • Lángosda

    Értékelés 2014. 01. 09. 20:03
    Finom, friss lángosok, hamburger, szendvicsek. Remek kis hely, csak sajnos hétvégén nincs nyitva, pedig lehet, hogy jó lenne. A gyerekekkel voltunk forró sajtos-tejfölös lángos és gőzölgő teát fogyasztottunk. Még biztosan megyünk, mert van kuponunk 2 db hamburgerre, és 4 db palacsintára.
  • elismerés
  • CE Plaza Hotel****

    Értékelés 2015. 01. 31. 20:14
    2014. októberében egy 100 fős társasággal és persze az egész családommal látogattunk el a hotelbe, egy hétvégére. A szoba kellemes volt, de nagyon kicsi, a klíma nem működött, és kb. 30 fok volt a szobában, ablakot nyitni nem tudtuk, mert az ablakon nem volt háló, így a szúnyogok miatt inkább izzadtunk. Azt hiszem ez egy 4 *-os szállodában kicsit gáz. Másik szobát nem tudtak adni, mert teltház volt. A reggeli tökéletes, mindenki talál az ízlésének megfelelőt, de az ebéd és a vacsora nagyon szegényes volt. Délben elfogyott a főétel, pedig még a csapatunkból többen nem étkeztek, este mákosguba nem jutott a későn érkezőknek, illetve második nap este a rétes volt az ami idő előtt elfogyott. Vacsorára és ebédre is mindig valami szaftos hús készült, a három nap alatt egyetlen egyszer sem volt sült, vagy roston, esetleg párolt hús, a köretek is egyhangúak voltak. A wellness részleg megfelelő színvonalú. Mi biztosan nem megyünk többször.
  • elismerés
  • Hotel Kapitány Wellness****

    Értékelés 2015. 03. 29. 12:26
    2015. márciusában jártunk itt családosan. El kell mondjam kevés olyan hely van, ahol ennél jobb, kedvesebb, előzékenyebb kiszolgálásban volt részünk. A hotel gyönyörű, a wellness minden igényt kielégít, az ételek kifogástalanok. Biztosan visszamegyünk még, ha tehetjük.
  • elismerés
  • Harkányi Gyógyfürdő

    Értékelés 2015. 06. 20. 17:00
    A STRAND nem egyenlő a GYÓGYFÜRDŐVEL!!!!
    A Gyógyfürdőt néhány éve teljesen felújították, a strand valóban hagy némi kívánnivalót, de a felújítás jelenleg is folyamatban van! Az 5* a Gyógyfürdőnek szól!
  • elismerés