Huzsvai Bettina

Huzsvai Bettina

5 értékelés

Fórum Debrecen Bevásárlóközpont

Számomra nagy előny hogy a város "szívében" van, tehát a környékén megtalálunk minden fontosabb üzletet,intézményt. Illetve a Fórum üzleteiben nem csak készpénzzel lehet fizetni, hanem iskolakezdési utalvánnyal is , ami rajtam kívül sok diáknak és családnak megkönnyíti a vásárlást, mivel nem a családi kasszából kell költekezni.Emellett az is nagy előny hogy a legdrágább üzletektől indulva eljuthatunk a legolcsóbb üzletekig így mindenki megtalálhatja a saját anyagi helyzetéhez,ízléséhez illő üzletet.Emellett pedig az üzletben (majdnem) minden elvégezhető: ruhavásárlás,parkolás,evés,bevásárlás,ajándék vásárlás illetve elektronikai dolgok és dekor ékszerek/kellékek vásárlása.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csokonai Színház

Nagyon szeretem mivel tiszta és kulturált, emellett a hozzám hasonló fiatalokat(17 éves) is becsalogatja előadásaira az egyre jobban megújuló, illetve fiatalabbosodó előadásoknak köszönhetően, melyek nagy része bárkinek izgalmas és szórakoztató kikapcsolódást jelenthet. Emellett a színészek is nagyon szorgalmasak és ügyesek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gilbert Pizzéria

Nem kérdés hogy Debrecen legjobb pizzériája. Kedves pincérekkel, hangulatos környezettel rendelkezik.Emellett az árak is barátságosak,illetve nem csak készpénzzel lehet fizetni, hanem sodexo utalvánnyal, Erzsébet utalvánnyal stb..Kár hogy sokan nem is tudnak róla pedig vitathatatlan hogy itt csinálják a legfinomabban a pizzákat ill. egyéb ételeket!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Debrecen 19 Auchan Posta

Gyorsak, illetve kedvesek az eladónők.Emellett nem mellékes hogy az auchanban van, így a vásárlás mellett mindent elvégezhetünk.A parkoló emellett hatalmas így bármikor megyünk, mindig van hely.Talán csak annyi a hátránya, hogy a legtöbb embernek túl messze van és csak 1 buszjárattal közelíthető meg ( Auchan busz).

Hasznos ez a vélemény? Igen

Libri Debrecen Fórum Könyváruház

Mindig valami akciós, emellett bármelyik korosztály megtalálhatja a számára megfelelő könyveket,( pl. iskolásoknak szinte bármilyen kötelező olvasmény megtalálható).Szépen és tisztán vannak elrendezve a könyvek, emellett az eladók is segítőkészek és kedvesek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely