Borsó

Borsó

2 értékelés

Gyulakeszi Autós Pihenő

Sok éve járunk már ide rendszeresen, Szent György hegyi nyaralások/telelések kihagyhatatlan programja a hely. A legjobb velős pirítóst és füstölt-főtt tarját lehet itt kapni, amit valaha kóstoltam. Ha ismerősök, barátok látogatnak hozzánk nyaralni, velük is kötelező a betérés, mindenki nagyon szereti! Az árak az évek alatt nem emelkedtek drasztikusan, az adagok pedig nem mentek össze. A minőség sem romlott semmit, pedig egyre népszerűbb a hely, nyaranta van, hogy a teraszon sem lehet már leülni, olyan sokan vannak. Pedig csak egy önkiszolgáló büféről van szó, de olyan minőséget nyújtanak (legalábbis ebből a két ételből, mert ezek olyan jók, hogy én mást még nem is próbáltam!) ami sajnos ritka a vendéglátó egységek között.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Istvándy Pincészet

A nyáron ebédeltünk náluk, kitűnő volt minden fogás. A menü ajánlat nem volt nagy, 2-2 leves és főétel, 3 desszert, így viszont mindent meg tudtunk kóstolni. A hideg levesek frissítőek voltak, a húsok omlósak, a köretek érdekesek, de nagyon eltaláltak.
A hely gyönyörű, a panoráma már megéri a látogatást. A rendelés felvétel kicsit nehézkes volt, de nem siettünk, ezért ez sem volt zavaró.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely