Szűcs Márta

Szűcs Márta

5 értékelés

SOLTRON SZOLÁRIUM STÚDIÓ /// GYŐR PLAZA

Elérhető helyen, elérhető áron. Kedves kiszolgálással, figyelmesek és nagyon kedvesek. Habár előre bejelentkezni nem lehet, mégis általában rövid a várakozási idő. Nagyon ügyelnek a tisztaságra, és a gépek karbantartására.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fressnapf 2 Győr

Igényes árukészlet,nagy választékkal, kedves, szakmailag képzett eladókkal, mindenben megpróbálnak segíteni. Minden állatfajban otthonosan mozognak, a rugalmas nyitvatartással pedig bármikor elérhetőek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Adyvárosi Tópart Pizzéria

Mindig tőlük rendelek, illetve, ha van rá mód, beülök hozzájuk. Kedves a kiszolgálás, pontosak és viszonylag gyors a kiszolgálás. A pizzák nagyon finomak, a feltétek frissek. Az áraik abszolút elfogadhatóak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Herbária

Nagyon kedves és segítőkész eladók vannak, ha valami épp nincs náluk, megpróbálják megrendelni rövid határidőn belül. Viszonylag nagy a választék, és barátságosak az árak, sokáig nyitva vannak, még hétvégén is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aldi Győr

Minőségi áruk, elérhető áron, kedvesek az eladók, segítőkészek. Az árak abszolút reálisak, a minőség pedig garantált. Szeretem a hétvégi külön akcióikat is. Szeretem, hogy nem rendezik át a polcokat hetente.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely