Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

Kovács MiklóS

Vélemények, értékelések (6)

Cserpes Tejivó

Értékelés 2013. 10. 04. 11:09
50+ életévvel magam mögött végre egy olyan helyre leltem, ahol a termékek ízében azt véltem felfedezni, amit gyermekkoromban éreztem abban a tejben, ami látott tehenet! A pékárú friss, és ízvilága szintén azt adta vissza, amit vártam, volt benne anyag! Az árakat látva szerintem megfizethetők, (közalkalmazotti fizetés) annál is inkább, mert nem műanyagból készült. A fagyi pedig egy újabb felismerést adott, mely szerint lehet fagyit is készíteni. A baj csak az, hogy ezeket az ízeket a régiek értik, a fiataloknak meg rá kell döbbenni, létezik a műtejen, műcsokin, műlevesen, műmellen kívül igazi is!
A dizájn tökéletesen eltalált, kakaó és túrós batyu falatozása közben kellő merengésre ad lehetőséget, bár kis helyiség arra késztet, hogy a várakozóknak átadjam a helyet.
A mellékhelyiség, közismert nevén wc, a körülményekhez képest tiszta, a nőire kicsit több figyelmet kellene fordítani.
  • elismerés
  • Cserpes Tejivó

    Értékelés 2013. 10. 04. 11:19
    Nem volt ismeretlen a Cserpes fogalom, ezért leteszteltem ezt a tejivót is. Igaz, nem ért meglepetés, mert a név kötelez. Szóval a termékek ízesek, valódi anyagból készültek. Ízben ugyan olyan jók, mint a Cserpes termékek bárhol. Aki nem hisz nekem, az hozzon egy fél literes zacskós kakaót, ízelgesse meg, utána kérjen itt egy kakaót :)
    A kiszolgálás gyors és figyelmes. Meglestem szakmai szemmel is a pultos lányokat, nagyon ott vannak a higiénia terén is! Köszönöm ezt innen is!
    A trudi meg kell fejlődő szervezetemnek!
  • elismerés
  • Cserpes Tejivó

    Értékelés 2013. 10. 04. 11:28
    Belépés után a pultos lányok látván bizonytalanságom, felajánlották segítségüket, mindezt nem tolakodón! Tetszett. Majd amikor sikeresen eldöntöttem mit is kérek, gyorsan, pontosan elkészítették rendelésem, végig udvariasan bántak velem, igazi vendéglátós szemlélettel.
    A helyiség a legnagyobb az általam ismert tejivók között. Berendezése modern de mégis kényelmes, lehetőséget ad a vendégeknek a nagy térben való elkülönülésre.
    Jó időben tökéletes a kinti teraszos rész, megállni egy kicsit a mindennapos rohanás közepette és élvezni az ízeket, melyeket itt újra felfedezhet, vagy megismerhet az ide betérő.
    Minden korosztálynak csak ajánlani tudom, de az ízek élvezete között az okos telefont hagyják a zsebben és nézzenek, lássanak érezzenek!
  • elismerés
  • Saliris Resort Thermal Spa és Strandfürdő - Egerszalók

    Értékelés 2013. 10. 04. 11:44
    A szálloda: tökéletes kiszolgálás, udvarias segítőkész recepció. A levelezés gyors, még szinte el sem ment a levél már jön a válasz. Aztán ami szinte semmiség de nekünk jól esik, a televízió bekapcsolásakor ott is kedvesen köszöntenek, mint vendéget.

    A fürdő részben szerintem minden rendben a férfi wc-kel nincs semmi baj. Óránként takarítják.

    A szaunavilágot mindenkinek csak ajánlom, a kinti rönkszauna az naturista rész, de adnak fürdőlepedőt egyszer használatost. Ja igen, ide azért egy alapkultúra szükségeltetik/tetne! :)

    A szaunaszeánszok nagyon jók, megtanítják a szauna helyes használatát, melyet még fokoznak humorral és egyéb élvezetekkel!
    Az étterem régen jobb volt, de azért most sem rossz. Szerintem tökéletesen megfelelő, amennyiben ismerjük a svédasztalos rendszert.
  • elismerés
  • Kerkyra Görög Ételbár

    Értékelés 2013. 10. 04. 12:16
    Görögországi nyaralások alatt szinte kötelező a gyros megkóstolása. Az ott megismert, tradicionálisan elkészített ételek ízvilága köszön vissza ebben a Kerkyra ételbárban. A húst a tulajdonosok fűszerezik és készítik el, a görög gyökereiktől, őseiktől kapott titkos receptek alapján. A zöldségek nincsenek előre elkészítve, hogy megszottyanjanak, hanem mindig az adott mennyiséghez szükségeset készítik, el frissen! Eredeti görög nyersanyagokból építkeznek. És mindig van valami eredeti görög süti....

    Az először betérő vendéget megkérdezik igényéről és minden összetevőt megkóstoltatnak, így ízlése szerint készül az egyedi gyros.

    Aki evett már eredeti görög gyros-t, nekik ajánlom tiszta szívvel, de aki még nem járt Görögországban, de kedveli az ilyen ételeket - neki meg azért ajánlom, ha kimegy, legyen mihez hasonlítania a hazai legjobb gyros-t.

    Diákigazolvány bemutatására kedvezmény is jár!
  • elismerés
  • Koller bácsi Cukrászdája

    Értékelés 2013. 10. 04. 12:22
    Házias cukrászda, nem a legolcsóbb árfekvésű de az íze... nyamiv nyami!
    A puncstorta az egyik legrosszabb hírnevű süti, de az itteni minden rossz hírt megcáfol, Budapest legjobb puncstortája itt készül.
    Ajánlom minden erre járónak, próbálja ki!
  • elismerés