O. Zsuzsanna

O. Zsuzsanna

14 értékelés

Espa Bio & Art Hotel****

Mi már háromszor jártunk ott. A személyzet, a kiszolgálás tökéletes. Sajnos, utolsó alkalommal nem működött a lift és én éppen műtét után voltam, ezért felajánlották a lenti mozgás sérült szobát térítés nélkül. Mindenben igyekeznek megfelelni az elvárásoknak plusz költségek felszámítása nélkül. Az ételek isteniek, változatosak. A wellness részleg nem túl nagy, de mindig pont elég szokott lenni. A legjobb választás, ha kényeztetésre vágyik az ember. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budai Gesztenyés Étterem és Kávézó

Nagy igényes, szép étterem csodaszép környezetben. Van kandalló, amit én személy szerint imádok. A pincérek nagyon kedvesek, segítőkészek és akkor jönnek pont,amikor szükség van rájuk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Narád & Park****

Négy napot töltöttünk ott párommal. Nagyon jól éreztük magunkat. A wellness részleg nagyon jól ki van találva. A pihenős medence több részre van osztva, így nem egymás hegyén hátán lógnak az emberek. A kilátás/környezet csodaszép.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cat Café

Macskabarátoknak tökéletes. Nagyon különleges és szép cicák vannak, a hely az ő ízlésüknek van kialakítava. a kiszolgálás kedves és gyors. Isteni teát ittunk. A sok macska ellenére a hely tiszta és semmi macskaszag.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Klastrom

Sajnos, túl sok jót nem tudok mondani. A szobánkban valami elviselhetetlen wc szag volt. Amikor szóltunk,akkor azt a választ kaptuk, hogy vezetékekkel van a baj...Nem kérdeztük,hogy mi a baj,hanem jeleztük,hogy nekünk nem jó. De érdemi reakció nem történt. A hotel hangulatos,de semmi extra. Ezen az áron csodaszép szállodába mehetünk, tökéletes ellátással.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tortuga Étterem

Rendszeresen járunk ide. NAgyon különleges hangulatú hely. A kiszolgálás tökéletes. Nagyon finomak az ételek. Az a rengeteg állat, kicsi híd bent az étteremben. Annak ellenére,hogy mit ad a hely,nem drága

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bagolyvár Vendéglő

Nagyon tetszik. Nagyon szép a kilátás. Az étteremnek különleges hangulata van. Sok vendég befogadására alkalmas, így esküvő tervezéshez is nagoyn jó. Az ételek nagyon ízlettek. Bármikor arra járunk,akkor betérünk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zoodom - Lurdy

Ez az egyetlen állatos bolt, ahol a kutyusom számára megfelelő száraz tápot tudok venni. És a legjobb áron. Szeretek odajárni,mert jó helyen van. Sosem kell a pénztárnál sorban állni és kedvesek az eladók

Hasznos ez a vélemény? Igen

California Coffee Company

Nagyon szeretek ide beülni beszélgetni. Csendes hely. NAgyon finom a kávé és van sokféle finomság is. Nem olcsó hely,de a hatalmas kávéért cserébe nem rossz. A kutyus is jöhet velem,ha szeretne,mert kutyabarát hely.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Starbucks kávézó

Nagyon szép a berendezés. Hangulatos ide beülni pár órára és beszélgetni.A kiszolgálás viszonylag gyors (önkiszolgálós rendszer). Rendszeresen járunk ide. Mindig szívesen töltöm itt az időm egy kávéra,beszélgetésre.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely