Fekete András

Fekete András

5 értékelés

Budapesti Vidámpark

Sajnos nem sok pzitívumot tudok mondani róla, drága a belépő és még a parkban is sok játékra külön kell fizetni. A kiszolgálás is hagy némi kívánni valót maga után, a hullámvasút nem működik de persze ezt telefonos egyeztetésnél nem közölték. A csládi jegybe a 11-éves gyermek aki 140-cm nél magasabb már nem tartozik bele. A régi hinták (pl körhinta, oriáskerék) talán ezekért és a látványért meg érte.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mandala Teaház

Mindíg szívesen térünk be ide kellemes környezet jó kiszolgálás, igazi nyugodt hely. Hideg téli napokon a jólesik meginni egy pohár finom teát amiből bőségesen lehet válogani náluk. Finom szendvicsek és sütemények).

Hasznos ez a vélemény? Igen

Flamingó Étterem

Ha étterem akkor flamingó, csak ajánlani tudom. Finom ételek megfelelő adag amit általába mindíg csomagoltaunk mert nem igazán fér belénk. Kellemes a környezet és a kiszolgálás is nagyon jó. Amikor csak lehetőség van rá ott eszünk vagy rendelünk tőlük!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sobri Jóska Kaland- és Élménypark

Egy igazi élmény gyerekeknek felnőtteknek, nagyon jól éreztük magunkat ha minedent ki akarunk próbálni ahoz egy nap is kevés. A csúszka és a kötél pályák fantasztikusak a és a személyzet is nagyon profi és korrekt. Csak ajánlani tudom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Százéves Cukrászda

Rég óta szerettünk volna eljuti gyulára és ide betérni, hát nem csalódtunk csodálatos környezet amivel mai szemmel nem lehet betelni. Az asztalok fotelek kényelem 5. A sütemények és a kézzel készített bombonk nanyon fensésesek nehéz velük betelni, csak ajánlani tudom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely