Kliberné Simándi Szilvia

405209_251376134933897_1092974387_n.jpg

9 értékelés

Siklósi Vár - Múzeum

Nagyon szépen felújították a várat, és a kiállítások is nagyon jók. A nyári programokról nem is beszélve. Voltam a Trója című rockoperán, a Honfoglalás című rockoperán, és a Dumaszínház előadásán is. Minden korosztálynak kínálnak megfelelő és igényes szórakozási lehetőséget.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Penny Market

Gyönyörűen felújították, élmény vásárolni az új boltban. Eddig diszkont jellege volt, most vetekszik a Sparral. Az eladókat kéne még kicserélni, persze nem mindegyiket, van ott olyan is, aki kedves.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Szemerédi Katalin fogorvos, Siklós

Nagyon kedves a doktornő, és az assziszetns is. A rendelő és a váró nagyon szép, kulturált környezetben van. Kellemes zene szól, ami ellazítja az embert. A szolgáltatás tökéletes, mindig meg vagyok elégedve.

Hasznos ez a vélemény? Igen

TESCO Hipermarket

Nem szeretem a siklósi Tescot. Igénytelen, a termékek elérhetősége eléggé hiányos. Nagyon oda kell figyelni az árakra, mert rettenetesen megtévesztőek. Össze sem lehet hasonlítani a pécsi körforgalomnál levő bolttal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

SPAR

Nagyon igényes hely, közel a buszmegállóhoz. Az árak kicsit magasabbak, mint a hasonló jellegű boltokban, de ezért nem diszkontélményt kap az ember, hanem kulturált környezetben tud vásárolni. A biztonsági őrök EMBEREK.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Maestro Pizzéria

A legjobb étterem Siklóson. Jó árak, finom ételek, kedves kiszolgálás. Központban lévő hely, nyáron a kinti étkezési lehetőség nagyon vonzó. A pizza isteni, a házhozszállítási idő elég rövid. Elégedett vagyok!

Hasznos ez a vélemény? Igen

OTP Bank fiók

Nagyon szép a bankfiók, az ügyintézők kedvesek, segítőkészek. Arról meg nem tehetnek, hogy a cég a legnagyobb zsivány a bankok között. Jó helyen van a bankfiók, könnyen megközelíthető, tágas a várakozótér.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Siklós 1. Posta

Gyönyörűen felújított régi épület. Modern, de a kiszolgálás sokkal lassúbb, mint előtte volt. Van, hogy 20 percet állok sorba egy levél felvételéért. Sok ablak, kevés ügyintéző. Mindent lehet kapni, csak ne gyerekkel menj be, mert a gatyád is otthagyod.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hollós Patika

Kis patika, kis létszámmal, ám annál nagyobb szeretettel fogadják az embert. Mindenki kedves, akár egy kis család. Nincs lehetetlen, ami hiányzik, már másnapra ott van. Szemben a kórházzal, a legjobb helyen.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely