Barják Lilla

Barják Lilla

8 értékelés

Bazsalikom Vendéglő

Szolgálatkészek, udvariasak. Többször voltunk már ott, mivel közel van a lakásunkhoz, de még soha nem csalódtunk benne Hangulatos, remek.
Kiszolgálás gyors, és választott étel mindig finom és bőséges . Bátran merem ajánlani bárkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Corvin Hotel Gyula***

Többször voltam már ebben a szállodában. Barátaimat és a családom többi tagját is többször vittem. Mindig kedvesen fogadtak segítőkészek voltak. A szobák mindig tiszták, kényelmesek. A külső apartman tágas, az udvara szép, rendezett. A reggeli és a vacsora mindig bőséges és finom. Szeretek, szeretünk ott lenni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Don Bosco Cukrászda II.

Várnom kellett a buszra, és bementem. Nem csalódtam. A kiszolgálás gyors volt, pedig várnom kellett mert álltak előttem, a fagyi nagyon finom, és a többi fagyizó fagyijához képest sokkal nagyobb. A süti amit hazavittem nagyon hamar elfogyott.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Százéves Cukrászda

Nagyon hangulatos hely, ültünk már a kinti részen is és bent is. Azon túl hogy minden nagyon finom a fagyi kelyhek mennyeiek, nagyon tetszett, hogy a bent az asztalok fiókjában találtunk szalvétákat, amire a vendégek a véleményeiket, üzeneteiket írják. A múzeum is remek. A kiszolgálás is mindig gördülékeny gyors és udvarias volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gyulai Várfürdő

Gyulai születésű révén mindig szerettem a Várfürdőt. Hamar elkerültem, de igyekszem hogy legalább egy évben egyszer "hazalátogassak" Ilyenkor mindig elmegyünk a fiammal a "strand"-ra is. Nagyon szép a park a víz. A csúszda, a gyógymedence. Szeretjük

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sörpince Vendéglő

Gimis koromban sokat jártunk a Sörpincébe, akkor is nagyon ízletes és jó kajákat készítettek. Azóta nagyon sok minden változott, de ez nem. Amikor Gyulán járunk, biztos hogy elmegyünk a "Sörbe" Udvariasak, szolgálatkészek, és amit adnak az nagyon finom. Nagyon jó helyen van, és nyáron jó kiülni és nézni a szökőkutakat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gyulai Vármúzeum

Nagyon szépen rendbe hozták. Régen is tetszett, de most bővebb, több mindent megmutat a múltból. Jó fölmenni a csigalépcsőn és szétnézni. Szép időben (azt mondják) lehet látni az Erdélyi havasokat is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Anyakönyvi Csoport - Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzata

Nem régen voltunk az anyakönyvi hivatalban, az unokám anyakönyvezése ügyében. Az ügyintéző nagyon aranyos szolgálatkész, gyors és segítőkész volt. Mindent pontosan elmagyarázott. Szaladgáló unokámat mindenki mosolyogva nézte, nem szóltak rá.
Ez egy emberi hivatal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely