Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

Barna Szabó

Vélemények, értékelések (14)

Minigolf Étterem és Söröző

Értékelés 2013. 10. 04. 08:32
Szombat délelőtt érkeztünk 5-en az akkor még üres 18 lyukas pályarendszerre. Kb. 1,5 óra volt áljutnunk a lineárisan, kűköves sétány mentén felállított szakaszokon, közben azért egy kis melegedős teaszünetet beiktattunk a pályáktól 10-20 méterre fekvő étterem épületében. A játék nekünk (20-35év) és a velünk egyszerre játszó kisgyermekes (4-6 évesek) családoknak egyaránt jó szórakozás volt. 4 csoport volt egyszerre a pályán, de egyáltanál nem zavartuk egymást. Az étteremben üdítőket, csülkös bablevest, illetve különböző palacsintákat ettünk, mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Az árak barátiak, a személyzet előzékeny, segítőkész volt, amilyet az ember elképzel egy ilyen kis családi vállalkozásban. Mindenkinek ajánlom, aki egy kellemes 1-3 órás szabadtéri programra vágyik akár barátokkal, akár családdal. Bár távolinak tűnik, a város másik oldaláról is csak 1 óra volt az út, hála a nemfizetős M1 szakasznak.
Pályaképek: http://www.minigolf.hu/albumok/budakeszi.html
  • elismerés
  • Picante Marcsa Néni Bisztrócsárda Étterem

    Értékelés 2013. 10. 04. 08:39
    Az éttermet kuponos honlapon találtuk, 4-en két kétszemélyes tálat (különböző húsok és köretek hagyományos fatálon) fogyasztottunk volna el. Nem sikerült. Nem rendeltünk előétel vagy levest, de így is majdnem az egyik tál felét elcsomagoltattuk. Ebből ébredtünk rá, milyen nehéz is lehet a Marcsa-néni kihívása, miszerint egyedül, 40 p alatt elfogyasztva a kétszemélyes tálat, az étel a ház ajándéka. Az árak elfogadhatóak voltak, mind étel, mind ital tekintetében. Mindenkinek ajánlom, aki a közelben lakik és szereti a hagyományos, magyaros ételeket.
  • elismerés
  • Royal Étterem

    Értékelés 2013. 10. 04. 08:55
    Szinte családi törzshellyé vált közelsége és nagyon baráti árai miatt. Hétvégén is 3000Ft alatt van a korlátlan étel-ital, hétköznap 1300-1400-ből megúszhati az étel egy üdítővel. A választék hosszútávon is változatos, vannak visszatérő, gyakran ismétlődő fogások, de mivel ezek is finomak ez nem is baj. Legalább egy tucatszor voltunk már, de még nem volt két egyforma választék, a 3-féle leves, 8-10-féle főétel, 3-4 fajta édesség (+nyáron, koraősszel fagyipult) teljesen megfelelő. A kiszolgálás még nagy vendégszám (néha 100+fő) esetén is gyors, a kiürült tányérok a következő fogás kiválasztásáig eltűnnek, az italok 5-10 percenként érkeznek. A kiszolgáló fiúk megtesznek mindent, amit lehet, mindig a megfelelő létszámban, Energizer-nyusziként rohangálnak az ott töltött időben, rájuk igazán nem lehet panasz. Az ételek minősége is remek, hőmérsékletük mindig az ehető tartományba maradnak, nem hűlnek ki, nincsenek üresen tátongó tálcák, ami elfogy újratöltik. Mindenkinek ajánlom, bár ebédidőben tényleg nehéz bejutni és parkolni és hétvégén is érdemes akár 1-2 órával korábban telefonon foglalni asztalt (ahogy minden jó helyen).
  • elismerés
  • Tavasz Önkiszolgáló Étterem

    Értékelés 2013. 11. 08. 07:58
    Az egyik legjobb kínai a városban, aki arrajár (márpedig sokan utazunk vidékre a Stadionok autóbuszállomásról vagy a Kerepesin keresztül) érdemes beugrania kipróbálni. A kínai étteremeknél az ár talán nem is számít annyira, nincsenek túl nagy különbségek. Az étel minősége, a hely színvonala viszont nyugodtan mondhatom felülmúlja a legtöbb helyet, szép környezetben, nyáron klimatizált helyiségben fogyaszthatjuk el ebédünket, vacsoránkat. A hely nem bújik meg egy kis sarokban, nincs félnivalója az Ántsz-től, a rendőrök pedig törzsvendégek. A parkolás relatíve egyszerű a Kerepesi befelé vezető oldaláról a merőleges parkolókban, vagy a Hungárián háromszor jobbra fordulva az Utász utcában. Jó étvágyat Mindenkinek!
  • elismerés
  • Férfi fodrász

    Értékelés 2013. 11. 08. 08:06
    Egy retro kis hely, valószínűleg hosszú ideje változatlan stílusban. De ugye fodrászhoz nem a látnivalók miatt megyünk. Érdemes bejelentkezni, de Erzsi néni a betévedők haját is rendbevágja. Több ismerősöm évtizedek óta hozzá jár, amit lehet azt tudják a férfi hajakról, persze a visszajáró vendégeknek többet tudnak segíteni hajápolási ötletekkel, mint az egyszeri vevőnek. Egy rövid haj vágása, mosása 1500-3000 Ft, persze ez sok mindentől függhet (aki gyakorta jár fodrászhoz az tudja), de mi eddig ebben a tartományban fizettünk. Aki eddig plázákban vágatta a haját, mert olcsó próbálja ki. Ha megéheznénk, azonos címen (a Hungária krt-tól távolabbi szomszédságban) remek kínai éttermet találunk (Tavasz Önkiszolgáló Étterem).
  • elismerés
  • Hotel Yacht Club*** Superior

    Értékelés 2013. 11. 11. 09:14
    Abszolút elégedettek voltunk a Hotellel, érdemes a 2. emeleten a 306-312 szobák közül választani, mivel azok néznek a Balcsi felé. Mi a 309-ben voltunk, így még pont elláttunk a Wellness részleg fölött a tóra. Az úszómedence csak 2 sávos, de mivel nem volt nagy tömeg, ez nem volt zavaró. Mi biztos szompik lehettünk, mert a személyzet rendkívül segítőkész volt, mind a recepción, mind az étterem részben. Az étterem is a partra néz, az étlapon lévő, nem túl hagyományos ételek kifejezetten olcsóak (2990 volt a legdrágább) és finomak voltak. A reggeli valóban nem volt 4 csillagos választékú (talán mert a hotel 3*superior), de minden finom volt, bőven volt kitéve többféle felvágott, sajt, pékáru. A eddig látogatott 3 csillagos hotelek közül magasan a legjobb volt, talán még a szomszédos Azúr****-nál is jobb.
  • elismerés
  • Fried Kastélyszálló és Étterem

    Értékelés 2013. 11. 11. 09:29
    Egy remek éjszakát töltöttünk el a hotelben. A menüválasztós vacsora jó volt, bár egy sültkrumplizás (amit szintén nagyon kultúrált volt, pedig az ilyen kéréseket nem nagyon értékelik a sokcsillagos hotelek) elfért utána. A hotel belső, vietnámi sárkányos díszítése ígényes, bár nekünk nem tetszett, de ez stílus kérdése. A reggeli szuper volt, kilátással a dombokra, többféle meleg és hideg étellel, mindennel, ami kellhet (ritkán látni pl. túrókrémet a joghurtok között). A wellness részleg sajnos nem a főépületben van (hanem a Liliom szárnyban, így aki hidegben kisgyerekekl megy oda kérjen szobát), de hamarosan elkészül a fedett átjáró. Az úszó, illetve a melegvizes pancsolós medence egyaránt remek volt. A kert nagyon szép, virágokkal, szobrokkal tarkított még saját mókus is szaladgált a parkostott részen. A két szárny között kis klubhelyiséget alakítottak ki biliárddal, csocsóval és pingponggal, nagy tömeg itt sem volt, egész nap 2-3 embert láttunk benn, mikor mi voltunk, épp senki sem volt benn. A lejutás Bp-ről is egyszerű volt, autópályákat elkerülve is csak 2 h (az 1h a prospektusban azért talán még a pályán is kevés), de aki teheti a Cecén átvezető utat kerülje el, mert épp feltúrták a teljes Cece belterületen. Ha már arra járunk a Rétimajort (kb. 10 perc kocsival) mindenképpen érdemes meglátogatni a tavak szépsége és madárvilága miatt.
  • elismerés
  • Hotel Azúr****

    Értékelés 2013. 11. 12. 10:48
    Tavaly voltunk egy hétvégét (a Márton-napi pálinkafesztiválon), a hotel teljesen megérdemelten 4 csillagos. A wellness nem igazán szokott lekötni, de mivel "sajnos" pont elromlott a szauna, át kellett mennünk (térítésmentesen) a Premium részbe.. Szomorú.. :) Ahogy többen írták, a reggeli tényleg kiváló (talán Zsámbékon kapni hasonlót), meleg és hideg fogásokkal, tényleg minden igényt kielégít. A vacsora is szuper volt, magyaros hideg ételekkel (tepertő, kolbászok stb.) és bőven sokféle meleg étellel. Nem vagyok könnyű eset ezen a téren, de nem csak egy féle ételt találtam a választékból, amit meg akartam kóstolni. Szóval fogyókúrához nem ajánlom a Hotelt, mindenki másnak igen. Általában 1-2 havonta található kupon 40-45e/2fő/2éj ellátásra, amivel különösen baráti válik a "nyaralás" (mi is kuponnal voltunk, de nem éreztük azt, hogy ezért rosszabb elbánást kapnánk). Különösen jó volt az 5000-ért délutánig hosszabbított szoba/wellness-használat, amely egy ebédet is tartalmazott. Aki félpanziót választ és megéhezik, ajánlom a kicsit elrejtett bowlingpálya mellett "büfét", mind a pizzájuk, mind csokis sütijük isteni.
  • elismerés
  • Pannon Csillagda

    Értékelés 2013. 11. 12. 10:58
    El sem hiszem.. még senki nem értékelte a Pannon Csillagdát? Nahát, aki teheti és persze arra jár, mindenképp építse be a kultúrprogramba. (Persze jobb, ha előre bejelentkezik.) A budapesti (ahogy a South Parkban mondják) Plane-árium szerintem elbújhat a Bakonybélben található Csillagda mögött. Persze nem méretében, mert abban a főváros mindig jó, hanem élményben. Az állandó kiállításon űrutazós tárgyakat, katapult-ülést, holdjárót csodálhatunk meg, LCD TV-ken nézhetjük meg a Hold vagy épp a Mars felszínét. Ahogy a pesti intézményben, úgy itt is van vetítés, nagyobbaknak is mond újat, de azért főként a gyerekek és a csillagászatban (akárcsak TV-ből) nem jártas közönségnek lesz igazán szórakoztató. Különösen a Fekete lyukakról szóló film volt élvezetes. Nappal a Napkitöréseket (nagyon érdekes volt a speciális naptávcsővel), éjszaka a csillagokat és a bolygókat vizsgálhatjuk a tetőtér csillagvizsgálójában (ezért is érdemes érdeklődni, hogy ne kelljen sokat várni a következő vezetett túrára a tetőtérbe).
  • elismerés
  • Trattoria Venezia

    Értékelés 2014. 01. 10. 07:56
    Évekkel ezelőtt voltunk az étteremben kettecskén. Toscánában sem különbek az olasz ételek, bár én ott sem szerettem meg az olasz konyhát (a pizza különösen jobb itthon, mert a fullhús és a Piedone-like feltétekért még ma is akasztás jár az olasz csizmában). A tészták kifogástalan minőségűek voltak, de a pont az i-n mégis a desszert. Ha félre tudjuk tenni kicsit magyar virtusunk és kicsit a mire?-re figyelünk a mennyi? helyett, akkor a helyben főzött krém eperöntettel a L'ecsóban (Disney-Pixar, 2007) látott íz-ünnepet rendezi a szánkban. Ha véletlenül leszállnátok a Corvin negyednél a 4-es/6-osról már ne szálljatok vissza...
  • elismerés