Ferenczi Tunde Ilona

5 értékelés

Monyó Café

Egy igazi kis hangulatos hely a Kálvin téren. A Monyó jó beülős, beszélgetős hely. Amiért meglátogattuk ezt a helyet, az a „Monyó” ital kipróbálása volt, mely nevéből eredően egyértelmű, hogy csak itt lehet kapni. A Monyóban apró hintákon foglalhatunk helyet a pultnál, ami igazán szórakoztató egy ötlet. Az árak a közelben lévö bárokhoz képest elfogadhatoak .

Hasznos ez a vélemény? Igen

Anker Klub

A fiatalabb helyek között az egyik legnagyobb fejlődést elért szórakozóhely a Deák téren is eldugottnak számító Anker. Egy szombat este látogattam el ide, barátokkal beülni inni és beszélgetni. Erre tökéletesen megfelelt a hely. A hangulat vidám, közvetlen egy szoban ,nekem tetszett .

Hasznos ez a vélemény? Igen

One Euro Market

A körülbelül 10 évvel ezelőtt 100 forintos boltok utódja a One Euro Market üzletek. Szeretek itt vásárolni mert olcson tudok venni aránylag minöségi dolgokat . Mindent megtalálok egy helyen amire szükségem van .

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zöld Pardon

Egy hely, ahol egész nyáron kikapcsolódhatnak a zene szerelmesei, barátságok, szerelmek szövődhetnek, 40 év fölöttiek is jol érzik magukat . Egy egyetemista fiutol szereztem tudomást rola de megérte elmenni .

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szent Imre Kórház

Részben felújított épülettömbök.Nagyon jó szakemberek sokasága.Az egyik családtagunk rosszul lett nagyon megijedtünk, agyvérzés gyanúval kerültünk be, azonnal ellátták profi módon kizárva minden kockázatot. Csak jot tudok irni roluk .

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely