13 értékelés

INTERSPAR hipermarket, Pápa Celli u. 21.

Nagy a választék, általában gördülékeny a fizetés. Előny még, hogy az épületen belül több más üzlet és szolgáltatás is megtalálható. Kényelmes a parkolás is és a hosszú nyitvatartási idő hétvégente is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tik Tak Service

Az üzletben a látogatót udvarias és felészült személyzet fogadja, aki megpróbál a vevő igényének megfelelő terméket, szolgáltatást nyújtani. A termékskála is nagyon széles, az alapdaraboktól a luxusig minden megtalálható.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pápai Gyógy- és Termálfürdő

Minden korosztály megtalálhatja, amit keres a fürdőben. Télen a belső medencék és az uszoda üzemel, ezért hétvégenként kicsit túlzsúfolt lehet. Van fallabdázási lehetőség is. A személyzet kis kivétellel segítőkész.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Buffalo Steak House

Nem túl ígéretes környéken van, de ettől függetlenül kitűnő étterem. A pincér nagyon kedves, óriási adagokat adnak, ár-érték arányban nagyon kedvező. A belső udvaron igazán kellemesen lehet vacsorázni és a gyerekeket is kedvesen fogadják.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tortuga Étterem

Finomak az ételek, udvarias a kiszolgálás, egyedi a belső, szívesen fogadják a gyerekeket. Negatívum, hogy sem SZÉP kártyával, sem Erzsébet utalvánnyal nem lehet fizetni, ezért ritkábban keressük fel.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sziklakórház Múzeum - Titkos Légókórház és Atombunker

Augusztus 20-án jártunk ott, egy bővített vezetésen vettünk részt. Az idegenvezető profi volt, sokban hozzájárult az amúgy is látványos és érdekes túrához, amely igazi időutazás a történelemben. A berendezések, felszerelések teljesen eredetiek, kiegészítve rengeteg viaszfigurával.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hintómúzeum

A kastély kiállításai közül a legjobb, gyerekeim is ezt élvezték leginkább. Postakocsi, hintó, halottaskocsi, versenykocsi, lovasszán és még rengeteg fajta kocsi megtalálható. Néhányra fel is lehet ülni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Népviseletes Baba Múzeum - Panoptikum - Csigaparlament

A felsoroltak közül a Panoptikumot néztük meg. A föld alatti helyiségben található viaszfigurák a magyar történelem összes fontos alakját bemutatják. Tárlatvezetés nincs, a kiállítást mindenki a saját tempójában nézheti végig.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fried Kastélyszálloda****

Gyonyoru szalloda egy gyonyoru fekvesu dombos szolovideken. Otvozi a regi hagyomanyokat a legmodernebb vendeglatassal. Az eteleik finomak es a vacsora is boseges annak ellenere, hogy nem svedasztalos volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Espa Bio & Art Hotel****

Tavaly nyaron toltottunk el egy hetveget kettesben a ferjemmel. Nagyon jol ereztuk magunkat. Az etelek finomak voltak, a valasztek is szeles koru. Jo, hogy vannak sportolasi lehetosegek is. Eppen a kulteri medence is uzemelt, igy azt is elvezhettuk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely