B.Jakab Erzsébet

B.Jakab Erzsébet

6 értékelés

Sobri Jóska Kaland- és Élménypark

Nyaraláskor egy egész,élményekkel teli napot töltöttünk el itt a gyerekekkel.Mindenki talált neki tetsző elfoglaltságot(akár többet is). Nagyon jól éreztük magunkat.Remélem,jövőre megint sikerül eljutni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cinema City Miskolc

Viszonylag rendszeres látogatók vagyunk barátokkal és gyerekekkel egyaránt.Nekem eddig csak pozitív tapasztalataim voltam.Kellemes időtöltésnek számít,az első 5 lehetőségben mindig szerepel.Eddig a filmeket is elég jól sikerült kiválasztani.

Hasznos ez a vélemény? Igen

McDonalds

Elég sokat járunk,a kiszolgálás mostanában elég akadozva működik.Néha sokat kell várni,néha meg nincs az épp kiválasztott étel.Vagy a kért menüből kimarad valami,bár a reklamációt kedvesen fogadják és igyekeznek gyorsan helyrehozni a hibát.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gyros Terasz

Kb. 2-szer voltam,mindkétszer nagyon finom gyrost ettem.Egyik alkalommal a teraszon ültünk le,egyszer pedig bent az étteremben.Mindkettő nagyon hangulatos volt,a kiszolgálás pedig gyors és kedves.Csak ajánlani tudom a görög-konyhát kedvelőknek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Media Markt

Ha műszaki cikkre,háztartási gépre van szükség,általában az elsők között felkeressük.Egyedüli rossz tapasztalat,hogyha én olcsó terméket akarok venni,mert arra futja épp,ne akarják rám beszélni a ,,kb.2-szer annyiba kerül,de többet tud,jobb,szebb,, terméket. Egyébként valójában ez máshol is meg van és itt legalább nagy a választék.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Deichmann

Az egész családnak megtaláljuk a lábára valót általában.Nagy a választék és az árak is elérhetőek számunkra.Minden szezonban megtaláljuk a legdivatosabb, ,,trendi,, :D fazonokat.Az árukészlet folyamatosan megújúl.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely