C. Eszter

C. Eszter

5 értékelés

Vidra Snowboard kölcsönzés

Több mindent csináltattam már itt, mert gyorsan megvan és jó áron. Ráadásul teljesen segítőkészek és ötletekben gazdag tanácsokat kaptam. Teljesen jó, további sok sikert kívánok a működéshez! Máskor is szívesen mennék!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bianka Pizzéria

Sokszor rendeltünk már itt, de egy idő után olyan pizzát kaptunk, aminek az alja szinte teljesen elvolt égve. Alapvetően jó hely és az ételek is finomak, megesik, hogy hibáznak, ezért jobban kellene figyelniük, mert mástól is hallottam már ugyanezt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fogászati Rendelő

Még iskolából siettem a rendelőbe, mert annyira fájt a fogam, hogy ráment a fájdalom a fülemre. Gondoltam, talán már nem lesznek sokan és gyorsan bekerülök, csak éppen közölték velem, hogy a doktor úr már nincs bent... lelépett, rendelés vége előtt 1órával, mert nem volt senki... milyen dolog ez??? Aki nem ül ott egész nap, már el sem látják??? Ha rendelési idő van, akkor igenis tartsák be! Arról nem is beszélve, hogy így kénytelen voltam haza menni és éjjel az ügyeleten kötöttem ki!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Orvosi Rendelő, Ügyelet, Egyéb Egészségügyi Intézmény

Mindenkivel előfordulhat, hogy szüksége van orvosra. Nem csak én panaszkodok rájuk, persze ez függ attól is, hogy milyen orvos van éppen ügyeletben. Én 3-szor jártam itt és utána megfogadtam, hogy bárki is lesz, soha többet! A doktornő, vizsgálat helyett végig internetezett, bármit mondtam neki, mindenre azt mondta, hogy nem számít, még direkt felhívtam a figyelmét, hogy gyógyszerallergiám van! Elküldött haza recepttel, amit jó hogy nem váltottam ki, mert allergiás voltam a gyógyszerre, de másnap így is kórházba kerültem!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Katonaréti Gyógyszertár

Mindig ide járok, mert segítőkészek, aranyosak és mindig felkészültek! Eddig nem volt olyan dolog, amivel kapcsolatban ne tudtak volna segíteni és az árak is megfelelőek! Nagyon sok mindent köszönhetek nekik! És főképp, csak így tovább Ági néni! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely