Főczény Ildikó

Főczény Ildikó

7 értékelés

Dr. Döme Péter fogszakorvos, Hajmáskér

Világ életemben rettegtem a fogorvosoktól! Miért? Sajnos nem egy olyan fogorvossal hozott össze a sors, hogy empatikussága nem volt, trehányul végezte munkáját, és volt, hogy ha időben ügyeletre nem kerülök, bele is halhatok, a flegmán, trehányul végzett beavatkozásba. Utána Penicillin injekció kúrára kellett járnom. 45. éves koromban, (mindig igyekeztem a fogaimra vigyázni) találkoztam, Dr. Döme Péter fogszakorvossal. Remegve, rettegve ültem be a székbe! El is mondtam a Doktor Úrnak, ne haragudjon, hogy gyerekesen viselkedek, de rettenetesen rossz tapasztalataim voltak. Teljesen megnyugtatott, mosolyogva megveregette a vállamat, mondva: - ne féljen, vigyázok magára!
Sajnos, a fogamat nem lehetett megmenteni, ki kellett húzni. Sajnos, a gyökereim hatalmasak, így a Doktor Úr háromféle fogót is használt. Sem a foghúzást nem éreztem a hosszadalmas húzáskor, utána nem engedett kiszállni a székből, mert teljes mértékben kitisztította a helyét, hogy egy milliméternyi szilánk sem maradjon benne! A fájdalomcsillapító injekció hatása elmúlt, de fájdalmat utána sem éreztem! Azóta, úgy döntöttem, hogy csak, és kizárólag hozzá fogok járni, mert idősödök, és vigyáznom kell a még meglévő fogaimra. Ismerőseimnek meséltem a Doktor Úrról, és már kérték is a nevét, telefonszámát. Körzeti fogorvos, szájsebész, de ilyen emberséges, ilyen megnyugtató, és ilyen alapossággal dolgozó fogorvossal még nem találkoztam. Nem bánt velem lekezelően, amiért remegve, a karfába kapaszkodva ültem a székben. Mindent meg lehet vele beszélni. Nagyon örülök neki, hogy megismerhettem, mint embert, és mint emberséges orvost!
Amikor elköszöntem Tőle, annyit mondtam: - Hálásan köszönöm! Válasza: - Igazán nincs mit! Én erre azt válaszoltam: - Higgye el, nagyon is van mit!
Köszönöm, ha elolvasták, Tisztelettel: Főczény Ildikó

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gourmandia Étterem

2013. szeptember 27.-én tartottuk, a veszprémi Gourmandia Étteremben, a 30. éves osztálytalálkozónkat. Az étterem berendezése, elrendezése, tisztasága, lenyűgözött! Mivel, egy kis műsorral kedveskedtem a rég nem látott osztálytársaknak, a vezetővel email-t váltottam, SZELI SÁNDOR-NAK hívják, és elmondtam neki, mire készülök. Teljes mértékben a segítségemre volt, biztosította a zenét, az irodáját, hogy átöltözhessek.
A beosztottjai illedelmes, odafigyelő emberek, ahogy Sándor is.
A vacsora mind ízvilágában, mind tálalásában kitűnő volt.
Soha nem kellett várni arra, hogy ha pluszban rendelni akartunk akár egy italt, hogy kihozzák. Mindenkinek tudom ajánlani. Többféle terem áll rendelkezésre, kisebb, nagyobb, vagy mint baráti kör, aki betér, akár egy asztal, mindent meg lehet vele beszélni, leegyeztetni!
Ajánlom mindenkinek. Árban pedig teljes mértékben elfogadható!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kakukk Vendéglő Panzió

2012- augusztus 12.-én tartottam, a 25. éves, Köztisztviselői állásom betöltését. Régi kollégákkal. Szép, nyári idő lévén, a kint lévő, esztétikusan elrendezett kerthelyiségben kaptunk helyet. Ez egy családi vállalkozás, ismertük a családot, mivel Herenden dolgoztam 17. évig az önkormányzatnál. De mint régi barátokat is, mivel velem egy korosztály.
Természetesen nem tettek különbséget köztünk, és a többi vendég között, a kiszolgálás, az ételek minősége kiváló, sőt az adagmennyiség még - elmondások alapján - egy fiatalon is ki fog.
Amikor már záróra volt, mi még maradtunk egy kicsit, a tulajdonosok leültek, hiszen, régen még társközségként Herendhez tartozott Bánd. Sok-sok régi emléket idéztünk fel.
Az évek során, rengeteget dolgoztak, bővítettek, így sok esküvőt, egyéb év végi céges összejöveteleket is lebonyolítanak!
Nagyon hálásak voltunk nekik mindenért.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Continental Travel Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Az élet fintora, hogy válásom miatt, miközben a sok barátnak hitt emberben is csalódtam, hivatásomat ott kellett hagynom. Polgármesteri Referensként dolgoztam, majd Idősek Klubja megbízott vezetőjeként, Herende., 17. évet.
Válásom miatt, mindent fel kellett adnom, hogy nyugodt életet biztosítsak magamnak, és az akkor még 17. éves, Ipari Szakközép Iskolába járó, vegyész-technikumra készülő fiamnak. Ezért, Veszprémbe, albérletbe költöztünk. Munkát kellett keresne, de sűrgősen. Ekkor, a Trenkwalderen keresztül ajánlották nekem ezt a céget.
Mivel üzemi gyakorlatom nem igazán volt, csak néhai Édesapám révén, aki vezetőként a Balaton Bútorgyárban dolgozott 40. évet, így kicsit, nem is kicsit, félve léptem be a gyár kapuján.
Kellemes "csalódás" ért. Szerencsésnek is mondhatom magamat, mert olyan fogadtatásban, már nagyon régen volt részem. Tál József műszakvezetőhöz kerülve, Baloghné Sári Erzsébet csoportvezetőhöz irányított. A csoportvezetése alá tartozó operátorok, kedvesen fogadtak, türelmesen betanítottak, és addig nem állhattam munkába, míg az oktató leültetett, elmagyarázta a gyár - operátori részének működését is -. Tisztaság, rend, és mosolygós kollégák fogadtak.
A mai napig ott dolgozom, ennek már több mint egy éve, de ilyen emberséges műszakvezetővel, és csoportvezetővel, nagyon régen nem találkoztam. Pedig Polgármesteri Referensi időszakomban, nagyon sok tanult emberrel, sokkal magasabb beosztásban, hozott össze az élet, de nem minden a tudás, ha nem emberségesen, szerényen használjuk.
Nagyon megkedveltem az ottani légkört, azt, hogy minden problémával fordulhatunk akár középvezetőinkhez, vagy mérnökeinkhez!
A tovább tanulásban is támagatnak, ami a mai világban, főleg, egy operátornak igen kevés lehetősége van!
Hiába vagyok bérmunkás még, remélhetőleg, ha meg lesznek velem elégedve, a Continental dolgozója lehetek.
Azóta, már végellenőrzök, ami felelősséggel jár, és megtiszteltek azzal, hogy nagyon sokrétegű munkát bíznak rám. Mind emberségből, mind tudásból, mind segítőkészségből "kalapot" emelek előttük! Az egy év alatt, sok ismerősömnek ajánlottam a céget, van, akinek tetszett a munka, a rend, van, akinek nem.
Én elégedett vagyok, és kívánom, hogy ez így is maradjon!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sky Tiger Klub

Polgárőrként mentem el a Hajmáskér, Iparos u.14. szám alatt található SKY TIGER CLUB tiniknek szóló, ingyenes télapó disco-rendezvényére. Ez felkérés alapján történt, a hajmáskéri Polgárőrség tagjai felé. Én tini koromban, a '80-as években veszprémi lány lévén, a Cserhát étteremben átalakított péntekenkénti , vagy a veszprémi Egyetem (akkor még nem Pannon Egyetemnek nevezték) C épületében megrendezendő hétvégi Disco-kba tudtam elmenni, ennyi lehetőségünk volt, majd a Veszprém Városi Művelődési Ház aulája.
Mivel imádok táncolni, és imádom a zene majdnem minden válfaját, így a mai slágerek, és előadók közül is sok kedvencem van. Belépve életemben először a Sky Tiger Club-ba, ami az ország X. legjobb helyének van nyilvánítva, nagyon örültem először is a látványnak. Egy nagy tánctérrel, bokszokkal, színpaddal, melyen bárki táncolhat, hiszen egy hatalmas tükörben láthatja akár saját tánctudását is, álltam szemben. Majd megszólalt a zene, maga az akusztikája, a fényeffektek, a kiszolgálás, a tisztaság, és a felügyelet, mely a rendet vigyázza, őszintén? Lenyűgözött. Régebb óta működnek, sok fiatal jár ide, sok a rendezvény, mely ingyenes a felnőttek részére is, a weboldalon friss hírekkel, folyamatosan tudatják, hogy mikor, milyen rendezvény lesz.

Mivel szolgálatban voltam, és 46. éves vagyok, azért a lábammal és a kezeimmel nem bírva, "doboltam" a ritmust. Azt meséltem a fiataloknak, hogy tuti, ha most visszamehetnék az időben a húgommal, mi már az első szám megkezdésekor táncolnánk.

Az is tetszik, hogy nagyon komoly szervezettsége van a védelemnek is. Most ezt mint magánember írom, mert komoly, kialakított csapatmunka folyik a háttérben, hogy a fiatalokra odafigyelve, ne történjen sem fizikai, sem más egyéb gond.

A zenei szolgáltatást most is hárman végezték, és jó volt hallani, hogy mindhárom disyocké (bocs, ha nem helyesen írom:)))), más-más stílusban nyomatta a zenei összeállítását.

Minden fiatalnak tudom ajánlani, Veszprémtől nincs messze Hajmáskér, sokan ilyenkor a barátaiknál alszanak, és a gyulafirátóti, veszprémi, hajmáskéri polgárőrök önkéntesen, illetve van aki hivatalosan is vigyázóként vesz részt zárásig!

Örülök, hogy megismerhettem ezt a helyet, és tudom, ha fiatalabb, és discoba járó gyermekem lenne, nyugodtan el merném engedni erre a helyre!

MINDENKINEK ŐSZINTÉN AJÁNLOM, HOGY LÁTOGASSA MEG A WEB-OLDALUKAT, ÉS MENJEN EL SZÓRAKOZNI, TÁNCOLNI, SZILVESZTERKOR IS!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bakony Kendo és Iaido Klub

Mivel már 46. évemben vagyok, és mindig is sportoltam, de nem versenyszerűen, inkább a magam örömére, így Veszprémben rátaláltam a Bakony Kendo csoportra. Mindig is érdekelt a SZAMURÁJ-KARDVÍVÁS, mely kortalan, nem csak a testet, de a szellemet, a lelket is igénybe vevő sport-ágról van szó.
Elmentem edzésükre, és úgy fogadtak, ami főleg a mai világban nagyon ritka, mely nagyon jól esett a szívemnek, hiszen 10. évet kihagytam a sportolásból, és a Kendo egy vágyam volt!
A csapat tagjai nagyon sok versenyen vettek már részt, melyről nyertesen, vagy helyezést elérve tértek haza. Szerény emberek, akik az önbecsülést, a mások iránti tiszteletet is tanítják! Volt köztünk a 10. évestől, az egyetemistáig, és néhányan az én koroszályomból.
Mindenkinek tudom őket ajánlani, akik szeretik az olyan sportot, ahol az erőnlétentartáson kívül, egy nagyon segítő-befogadó csapathoz akarnak tartozni, akik amíg élnek ezt szeretnék csinálni. Olyanoknak nem ajánlom, akik, mint oly sok sportágban tapasztalható, csak arra használnák fel, hogy elmondhassák: - Én Kendo-s vagyok. Hosszú út vezet odáig, a világon rengeteg követője van.
Mesterük: BALOGH TIBOR, AKIT A FACEBOOK-ON KERESZTÜL IS, MINT MAGÁNEMBER MEG LEHET TALÁLNI, ILLETVE A BAKONY KENDO CSOPORTOT IS!

Sportolni mindig kell! Tiszta szívvel ajánlom korosztálytól függetlenül!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely