Gaál Imréné

Gaál Imréné

7 értékelés

Hotel Lukács***

Maga a hely nagyon kellemes,hangulatos!Élőzene teszi kellemesé és hangulatossá az étkezést,a romantikus együttlétet!A kiszolgálás kiváló!A pincérek kedvesek,segítőkészek!Az étel nagyon változatos és ízletes!A főnökasszony kedves és érdeklődő a vendégek elégedettsége számára fontos!Megfordultunk már ott párszor!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Eldorado Koktél és Grill Bár

Csütörtökönként egy csodás zenekar az Eldorádó Band szórakoztatja a betérőket!Minden fajta étel és ital megtalálható az étlapon,itallapon.Nagyon sokféle alkoholos és mentes koktélok közül választhatnak a hölgyek!Barátnőmmel ha ki szeretnénk kapcsolódni,akkor ezt a helyet választjuk!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ambrózia Étterem és Panzió

A párom egyik kedvenc helye!Bármilyen családi esemény vagy ünnep van nálunk azt ott töltjük!Szépen berendezett,kellemes és csendes hely.Jó a kiszolgálás és az étel!Nagyon finom koktél és limonádé közül lehet választani.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Aurum****

Egy kellemes környezetben található csodálatos szálloda,amely mindenféle kényelmet,kényeztetést kínál a vendégeinek.A dolgozók kedvesek,elegánsak,pedánsak.A szobák szépek és tiszták,kényelmesek és mindennel felszereltek.A wellness részleg csodálatos.Az ott dolgozó masszőr fiúk kedvesek és csodát művelnek a fájó testrészekkel.Bármikor szívesen lennék vendégük!

Hasznos ez a vélemény? Igen

BorsodChem Hotel Étterme

Szépen berendezett étterem,kellemes kiszolgálással.kedves pincérekkel és pincérnőkkel.Az ételválaszték bőséges és finom.Csodás svédasztalos vasárnapi ebédeltetésen vettem már részt ott párszor!Szívesen mennék máskor is!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mozi Bár-ka

Egy kellemes kis szórakozóhely ahol élőzene van.Alkalmanként más-más zenész szórakoztatja a vendégeket dalaival,amelyet szintetizátorral kisér.Nosztalgia,mulatós zenével.A kiszolgálás kellemes,a zene jó.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gyros Ház

Bár maga a hely nem túl nagy,de tiszta és kellemes.Házhoz is szállítanak és gyors a kiszolgálás.Étlapjukon nagyon sokféle változatos étel megtalálható.A hamburgertől elkezdve,a hot-dog,különböző gyros tálak,bőség pecsenye tál,saláta tálak,saláták,frissen sült ételek,levesek,desszertek,hidegtál.1500 feletti rendelés esetén ajándékba egy energia italt adnak.Bankkártyával és szép kártyával is lehet fizetni,már házhoz szállításnál is.
Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely