Sz. Kitty

6 értékelés

Padthai wokbar

Imádom ezt a helyet, nagyon közel jár az itteni Pad Thai élmény a thaiföldihez! A teljességhez csak az hiányzik, hogy a citrom helyett lime-ot adjanak a tésztához. Az adagok nagyok, a tálalás tökéletes és a környezet páratlan!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fortuna Étterem

Csak az étteremről tudok véleményt mondani. Hullámzó minőségű étel, attól függ, épp melyik szakács van szolgálatban. A pincérek unottak, flegmák, a fizetéskor kapott kézzel írott pincérblokk pedig egyenesen vérlázító.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zazzi Cukrászda

Kivételes hely! Isten, nem mindennapii ízek, szemet gyönyörködtető sütemények, barátságos személyzet gyönyörű környezetben. A kedvencem a lúdláb és a mákos-áfonyás (?) kreáció, a kislányom a vajas croissant-ért rajong.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dallas Benzinkút

Többször jártunk már itt és elmondható, hogy itt mindig ugyanolyan finom minden, mint mindig :) Kevés hely van Budapesten, ahol ilyen különleges hamburgereket lehet enni és ahol ilyen finom a limonádé!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Menza Étterem

Nem olcsó, de az ízek mindenért kárpótolnak. Nyáron mindennél jobban esik itt a friss tojásos nokedli, a magyar ízeket kipróbálni akaró külföldieknek pedig inkább ezt a helyet javasolnám, mint a méregdrága cigányzenés éttermeket.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Maharaja City, Himalaya Nepali Restaurant

Valóban tradicionális ízek, hatalmas adagok. Akik szeretik az indiai konyhát, azoknak kötelező! Nagyon széles a választék, változatosak az ízek, a "kezdők" is biztosan találnak maguknak valami finomságot.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely