Dancsok Márta

Dancsok Márta

5 értékelés

Deák Étterem

Baráti, családi ebédekre, vacsorákra szívesen járunk ide. Kedves,gyors a kiszolgálás,ízletesek az ételek. Egyedi igényeinket is teljesítették. Mindig nagyon jól érezzük magunkat, szívesen ajánljuk Sopronba látogató ismerőseinknek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Erhardt Étterem és Borpince

Amerikai barátnőm a sterctől, unokám a fokhagymakrémlevestől, fiam a steaktől, lányom a tejszínes-tárkonyos szárnyaslevestől, én a harcsapaprikástól voltam elragadtatva.A kiszolgálás, a tisztaság példa értékú.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Walzer Cukrászda

Hangulatos,családias!Nagyon szeretem a fagyijaikat, és számtalan süteményüket. (sajnos ) Tortát is rendeltünk már több ízben, egyszer sem kellett csalódnunk.Kellemes beszélgetős hely!:) Szívesen ajánlom!
Ja, és az akcióik!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Bertha Árpád ügyvéd

Világos, egyszerű magyarázatával, hasonlataival érthetővé teszi a legösszetettebb, legrafináltabban megfogalmazott jogi szövegeket. Ez sokat segít,és megnyugtató is egyben - hisz "máris érthető" az addig érthetetlen....

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tóvendéglő Restaurant & Bar

Csodálatos a környezet, szép, tiszta, modern a belső tér. Az udvarias kiszolgálás mellé nagyon finom ételt kaptunk,bőségeset! Családi ebéden voltunk, de méreténél fogva csoportok, esküvők rendezésére is kiváló.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely