Horváth Istvánné

Horváth Istvánné

10 értékelés

Zsuzsi fodrászat

Nagyon megbízható, pontos és udvarias. Mindig a vendég számít. Munkaidőn túl, vagy előtte is képes vállalni, ha kéri a szépülni vágyó! Ha nem tetszik az előre megálmodott frizura, bár a vendég kérte, akkor is plusz költség nélkül újra készíti, hogy teljes megelégedés legyen!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mediterraneo Vendégfogadó

Udvarias kiszolgálás, nagyon kellemes, jó környezetben. Az étterem hangulatos, a teraszon kellemes az étkezés és szórakozás a nyári estéken. Az ételek kifogástalanok és nagyon nagy mennyiséget kínálnak. A nagyétkű emberekre gondolnak. Természetes a kiszolgáló személyzetnek, ha nem tudjuk elfogyasztani, hogy a becsomagolást felajánlják. A környék legjobb vendéglátó egysége!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Révay Patika

Nagyon korrekt, hasznos tanácsokkal látja el a betegeket. Sokszor többet ér egy orvostól. Egy nap alatt pótolja a hiányzó gyógyszert. Teljes körű felvilágosítást ad a készítményekről és gyógyszerekről. Amennyiben hiánycikk valamelyik termék, átnézi az összetevőket és más ugyanolyan hatású készítményre, gyógyszerre ad javaslatot. Barátságos és mindig a beteg érdekeit képviseli.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Penny Market

A közelben a legolcsóbb áruház, a feltöltés mindig folyamatos, nem hiányosak a polcok. Az árak nagyon barátiak, családosok kedvelt vásárlóhelye. A kiszolgálás udvarias. A pénztárnál nem kell sokat sorban állni, mivel néhány ember összejövetele után rögtön nyit a másik pénztár.

Hasznos ez a vélemény? Igen

CBA

A boltvezetés nagyon megnyerő, ha nem találok valamilyen terméket, rövid időn belül megrendelésre kerül. A frissen sült péksütemény kiváló minőségű, ízletes. Szívesen vásárolok, olyan mintha haza térne a vásárló. Barátságos, jó üzlet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

OTP Bank fiók

A dolgozók mindent megtesznek, hogy az ügyfelek a legkedvezőbb szolgáltatáshoz jussanak. Telefonon megkerestek és hasznos tanácsokkal láttak el a devizahitelem kamat rögzítésének módjáról. Szinte mindent megtettek, hogy ne kelljen szabadságot kivenni az ügyek intézéséhez. Köszönet érte!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dorog 1. Posta

A legnagyobb tumultusban, amikor az emberek végeznek a munkával, akkor csak egy-két ablak működik, arról nem is beszélve, hogy nagyobb postahivataloknál működik, hogy a levelet és a csekket egy helyen fel lehet adni, itt ez nem működik. Van, hogy 3 sorba állunk, mire végzünk. Azt pedig már nem is meglepő, hogy amikor sorra kerülök közli velem a hivatalnok, hogy a levelet, amit fel szeretnék venni azt a hírlapostól kérjem. Ez miért nincs jelezve!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sport - és Játékbolt

Dorog egyik legrégebbi üzlete, az árak nagyon kedvezőek. A gyerekek kedvenc üzlete. Nagyon jó helyen van és a kiszolgálás is udvarias. Segítőkész a vásárlókkal. Az iskolakezdésnél nagyon jó, hogy olcsóbban meg tudják a szülők vásárolni a gyermekek tornafelszerelését.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Perényi Egészségügyi Dental Bt. fogászat

Doktornő nagyon barátságos és kíméletes. Az ember egyik legnehezebben látogatott orvosa, amikor nagyon muszáj akkor megyünk. A doktornő kedvessége és odafigyelése segít a rendszeres vizsgálatra való elmenetelre. Nagyon jó szakember, jól dolgozik és mindig a beteg érdekét nézi.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tatabányai Gyémánt Fürdő

Nagyon kellemes és jó időtöltés. Kiválóak a medencék az élménypark.
A hullámmedence odacsalogatja a látogatókat. Jó az ellátás a strand területén. Egész napos kikapcsolódás a család számára élménydús napot ígér. Az ár egy kicsit drága, de szinte mindenhol sokba kerül az egész napos strandolás.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely