Mityók Ferenc

Mityók Ferenc

4 értékelés

Reál üzlet (Esi-Zoli Kft. Reál Sárközért)

Olcsó bolt, ahol szinte mindent megtalálok. Friss kávé, friss húsok (disznó, csibe,..), friss zöldség nagy élelmiszer választék. A feleségem itt szokott nagy bevásárlásokat csinálni.Kedves eladókkal... :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mihálovics István dr. fogorvos - Jó Fog-Egészség Kft

Szakmailag jól felkészült, szépen dolgozik, rendkívül kedves, aki a beteg arcára mindig mosolyt csal :) Rögtön igyekszik a doktor úr oldani a beteget, így nem rossz élményként marad meg a kezelés és közben végig elmagyarázza mit csinál, illetve tudatja az adott esetben kezelés előtt milyen lehetőségek vannak. Az egész család hozzá jár, kicsik és nagyok, csak ajánlani tudom !

Hasznos ez a vélemény? Igen

Penta-Elektrik

Ajánlani tudom villany szerelőknek, magán embereknek. A "Pentásoknál" hozzáértő szakemberek segítenek a vásárlásban. Ha nem vagyunk szakemberek, tervezésben és a kivitelezésben is teljes körűen segítségünkre tudnak lenni. A kiszolgálás barátságos :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lumee Led & Lighting Solutions

Phandas Worldwide Kft néven futó cég, akik a led technológiával foglalkoznak. Szolgáltatásaik közé tartoznak: Kiszállítás, világítás tervezés, kalkuláció, kivitelezés és karbantartás. A led világítással sokat spórolhatunk a villanyszámlánkon a kis fogyasztás miatt. A beltéri led szalaggal hangulatossá tehetjük nappalinkat, konyhánkat, hálószobánkat. A kültéri leddel hangulatossá tehetjük udvarunkat. Ajánlani tudom mindenkinek aki nyitott a jó dolgok felé. Csökkentse áramszámláját!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely