Zsidákovits Csaba

Zsidákovits Csaba

20 értékelés

Trófea Grill Cukrászda

Születésnapot ünnepeltünk, "szusi" napon, kiváló ételek, finom borok, és a halak isteniek. Figyelmes felszolgáló személyzet. Kicsit drága, de megéri. Mindenkinek javaslom. A gyerekeknek külön játszóhely és egy személyes animátor! Egyedi!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Spirit Hotel Thermal Spa*****

Egy kellemes, hosszú hétvégét töltöttünk el itt. Álomszerű volt. A reggeli úszás utáni étkezés, és a szauna szeánszok felejthetetlen élmények. A környezet a tóval és a kellemes kerékpár úttal tökéletes kikapcsolódást nyújtanak. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mesés Shiraz Hotel****

Sajnos csak egy hosszú hétvégét voltunk ott, de szerintem nagyon egyedi az egész kialakítása. A hangulat magával ragadó, a hamamm szeánsz meglepő és varázslatos. Nagyon figyelmes és oda adó személyzet. Az étterem kínálata kifogástalan.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Decathlon Budaörs

Nagyon szeretjük, mert szinte minden sportra van megoldása. Szinte minden héten elmegyünk. Amíg a gyerek kerékpározik, addig mi kényelmesen körbenézhetünk. A vásárlói kártya tökéletes, akár a vissza hozott termékek cseréjét is meg lehet vele oldani.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Balatoni Bob

Minden nyáron elmegyünk, és nagyon szeretjük. Nagyon jó, hogy a kaland parkkal együtt élvezhetjük a bobozást és a kötél pályát is. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. Remek ötlet a fotókészítés is. Csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Demjén Thermal Spa

Nagyon szépen megépített, és kialakított fürdő. A feszített vizű medencében úszni fantasztikus. A gyerekek is imádták a csúszdákat, és az ugró részt is. Érdemes akár éjszakára is leugrani. Csak ajánlani tudom, főképp éjszaka szuper!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cinema City MOM Park

Mostanában jártunk itt, a családdal és nagyon jól éreztük magunkat. A székek nagyon kényelmesek és tágasak. A MOM parkban a mozi kezdésig kényelmesen sétálgattunk és nézelődtünk. Nincs "pláza" hangulata. Talán az itt jelenlévő igényesebb vásárló közönségnek is köszönhetően. Csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sir Lancelot Lovagi Étterem

"Félelmetes hely és adagok"! Egyszerűen fantasztikus a belső kialakítás. Mintha valóban vissza mennénk a múltba. Még a kézzel evés is simán belefér. Ráadásul az üdítők mérete végre az ételhez van kalibrálva, és nem kell még háromszor kérni. A szakács kiváló érzékkel keveri az ízeket. Menjen bárki aki nem fogyózik!! :-)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Madárfészek Gyorsétterem

Bármikor bemegyek, mindig kedvesen fogadnak mintha"ismernének"! Ez a jó vendéglátó ismérve. Mindig azonos minőség és mennyiség. Persze a jó értelemben. A hagyományos kínai étkek, a desszertek is finomak. gyors kiszolgálás. Jó hely!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tropicarium - A cápás állatkert

A cápa!! Ez gyönyörű. A rája simogató is nagyon érdekes. Szépen megépített, hangulatos belső és izgalmas séta utak. Szép állatok, ápolt környezet. Kicsit drága, ha családdal mész, de évente megéri elmenni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely