Grabant Anikó

Grabant Anikó

6 értékelés

Dr. Wigand Csilla, fogorvos, Nagykanizsa

Az előre egyeztetett időpontot mindig betartva,panaszomat figyelmesen végighallgatva,végezte el a kezeléseket,szinte fájdalom mentesen. Minden alkalommal elégedetten távoztam a doktornő rendelőjéből.Kedves,megértő betegeivel, emberségből is jelesre vizsgázott.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Bacher Ilona háziorvos

A doktornő mindig odafigyel rám,és családtagjaim betegségi állapotára,ha megjelenek nála,szüleim egészségi állapotáról is mindig érdeklődik,mert Ő az egész családunknak a háziorvosa.Bármilyen problémával fordulhatunk hozzá,próbálja megtalálni a számunkra legmegfelelőbb megoldást.Telefonon is bármikor elérhető,kedves és segítőkész.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bolyai János Általános Iskola

Gyermekem általános iskolai 8 évét ebben az iskolában töltötte.Magas szintű oktatásról tudok csak beszámolni,és példamutató tanári csapatról.A gyermekek középiskolába való felkészülésében is kiemelkedő segítséget nyújtottak,így könnyen vették az akadályokat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dong Étterem

Barátságos,kedves kiszolgálásban van részem minden alkalommal.Finom ételeket fogyaszthatok,kulturált környezetben.Szeretem a havonta megrendezett" Annyit ehetsz,a mennyi beléd fér "akciójukat,és a 16 óra után vásárolt ételek kedvezményeit.

Hasznos ez a vélemény? Igen

CsaSzi Ingatlan és Hiteliroda - Nagykanizsai iroda

Városi lakásuk értékesítését ő végezte ,és családi házunk megvételében is segített .Mindenkinek ilyen ingatlanközvetítőt kívánok.Gyors,pontos,megbízható és segít eligazodni a hivatalos papírok útvesztőjében.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Helikon***

3 nap 2 éjszakát töltöttünk kislányommal a Hotel Helikonban az őszi szünetben.A 7-ik emeleten volt a szobánk,gyönyörű kilátással a Balatonra.Élmény volt kilépni az erkélyre.A szállodai szobánk csendes volt,semmi sem zavart bennünket.A személyzet kedves,segítőkész volt,minden probléma nélkül megoldották minden kérésemet.A büfében kiszolgáló hölgyeket külön kiemelném,Viki és Bogesz kiváló kávét főztek nekünk,és finom koktéllal tették különlegessé a pihenésünket.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely