Horvath Eva

1098380_619177304783359_1291662961_n.jpg

6 értékelés

Salvator Étterem

A születésnapomat ünnepeltük ott a párommal. Nagyon kellemes hely, a kerthelyiségben foglaltunk helyet. Az ételek finomak, sőt nem is tudtuk mindet megenni, mert akkora adagok voltak. A Paulaner sör is nagyon ízlett, pedig én nem vagyok nagy sörfogyasztó. Mindenkinek ajánlom!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Egri Korona Borház

A szobák nagyon kényelmesek, és nagyon ötletes a wellness részleg szobákból történő megközelítése.
A szőlőbirtok nagyon hangulatos környezetet biztosít.
Még biztos visszatérünk!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Azúr****

Az Azur Apartmanban töltöttünk el egy hetet. A szobák nagyon igényesek, kényelmesek! A Wellness részleg minden igényt kielégít. A természetes növényekkel kialakított aroma kabin nagyon ötletes.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Diófa Vendéglő

Nagyon hangulatosak a borvacsorák!! A szakácsok hihetetlenül jól állítják össze a menüsort a megfelelő borokhoz. A tálalás pedig igazán művészi! Nagyon előzékenyek a pincérek, még visszalátogatunk!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Corvin Plaza Bevásárlóközpont

Ha Budapesten járok, mindig ellátogatok ide! Az üzletekben mindig találok valamit, amire később azt mondom, hát érdemes volt ide bejönni! A plázában lévő CBA üzletben a húsárut csodálom meg mindig, megfizethető árak és hozzá minőség...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Amigo Étterem Pizzéria

Már többször jártunk itt a párommal! A kiszolgálás hibátlan, az árak megfizethetőek! ...ja és a legfontosabb: az ételek minősége kifogástalan. Eddig bármit rendeltünk, mindig maximálisan meg voltunk vele elégedve.
Az étterem nagyon hangulatos, szóval máskor is megyünk!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely