Szalainé Habling Eszter

Szalainé Habling Eszter

5 értékelés

Men Dan Thermál Hotel****

Mi a családunkkal az apartman házukat vettük igénybe,ami nagyon tiszta volt,kényelmes.A vendéglátók figyelmesek,kedvesek és igen udvariasak voltak.A szállás pedig minden igényünket kielégítette.Másoknak is ajánlom,akik nyugodt és kellemes időtöltésre vágynak néhány lépésnyire a fürdőtől.

Hasznos ez a vélemény? Igen

AA-Dent Kft. fogászat Pécsvárad

Gyermekemmel már másodszor jártunk Dr.Kámán Attila szakrendelésén.Úgy érzem sosem fog ezek után félni a fogorvostól.Nagyon kedves,szimpatikus első benyomásra is a doktor úr.Mindent elmagyaráz úgy,hogy még a gyermek is megértse.Az időpont nála időpont és egyetlen percet sem kell várakozni.Ajánlom mindenkinek,akinek szüksége van fogszabályozásra.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Zsinkó Adrienn belgyógász

Néhány éve járok a belgyógyászatra,ahol Zsinkó doktornőhöz kerültem.Nagyon kedves,mosolygós és mindig nagyon alapos .Tökéletesen érti a dolgát.Alaposan elmagyaráz mindent és bármikor lehet telefonon segítséget vagy tanácsot kérni tőle.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szekeres Cukrászda

Isteni finom csokitortájuk van és nem olyan drága,mint más városokban!Ráadásul nagyon figyelmes és kellemes a kiszolgálás!!!Természetesen a többi sütijük is nagyon finom.A fagylaltot kicsit megcáfolnám az előttem szólókhoz képest!A véméndi fagylaltnak nincs párja!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely