Konrád Andrea

313710_212648702127554_740373380_n.jpg

5 értékelés

Aldi Balatonfüred

Kedvesek az eladók és olcsó is. Jó a választék, ki lehet fogni jó akciós termékeket, nagy a választék, a friss pékárúból, változatos, és jó minőségű csokoládék vannak, karácsonykor, és húsvétkor aranyos, és szép ajándékokat lehet kifogni csokikból!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Esterházy Strand

Családbarát strand, változatos fürdési lehetőséggel, csak az árát sokallom, de egészében véve szép füves, tágas, kellemes strand, sok büfével, tiszta rendezett öltözővel, és WC-vel. Csak a parkolás nehézkes!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Andi Grillkert-Borozó-Fagyizó

Csopaki strand legjobb büfé- étterme!!! Változatos kaják jó árak, barátságos kiszolgálás!!!Finom borok, és jó fagyi kelyhek várnak mindenkit sok szeretettel!!! Szép kilátással Tihanyra, és a túlpartra!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csirke-Csülök Ház

Imádom én is a faszénen sült ételeket, nagyon finom az illata, éa a látvány magáért beszél, nagyon jól néz ki mikor a malac pörög a nyársra húzva, és gyönyörű szép pirosra sül, miközben locsolják!! Isteni!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Balaton Étterem

Nagyon finoman főznek, szép a kilátás, esténkét szép, és hangulatos a teraszán vacsorázni! Kedvesek, és barátságos a kiszolgálás, mindenkinek ajánlani tudom. Szilveszterezni is lehet náluk, jó a hangulat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely