Pap Pálné

20758_1310033601728_547144_n.jpg

9 értékelés

Lukács Gyógyfürdő és Uszoda

Patináns, gyermekkorom " fürdője ", még nagyanyám vitt el. Ma kellemes, felújított, szolgáltatásaival, a nyugalmas, kellemes pihenést szolgálja. Klassz az úszómedence, de a termál is nagyon jó. Szeretem a pihentető masszást is, ami minden dolgozó embernek időnként jól esik. Ilyenkor teljesen felfrissülök, izmaim ellazulnak, nagyon kellemes. Építészeti stílusa is különleges, régies formája vonzó. A személyzet modora hagy kivetnivalót maga után.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budai Vár

Imádom, minden évben felsétálunk legalább egyszer. Csodálatos, maga a Királyi Palota, a C pavilonban lévő múzeum, a Halászbástya, tehát az egész környezete csodálatos. Sikátor utcácskái, fagyizói, archív stilusu lakó épületei. A feltárások, melyek állandóan változóak, a panoptikum, a régi kórházat bemutató föld alatti múzeuma. Sajnos az árak, nem nekünk magyaroknak vannak szabva, de roppant sok mindég a túrista. A régmúltat idéző lovaskocsi, nagyon jópofa, mely bemutatja a vár látványosságait.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rudas Gyógyfürdő és Uszoda

Nekem a felújítás után is nagyon sötét, a tető napozásnál a buszok gázait szívjuk magunkba. A víz kellemes, utóbb nem jellemző a fürdő telítettsége. A büfé szegényes, választék nélküli. A személyzet kulturált, semmi gond velük.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Magyar Állami Operaház

csodálatos kivül, belül. Mindég nagy élmény odamenni, kicsit olyan ünnepi. Az ott hallható darabok, operák, balett előadások, monumentálisak, nagyon magasszintűek. Mindég boldogan megyek oda, bár ennek ára is már az egekbe szökik. Gyerekkoromban, mindég bérletem volt, sajnos ezt ma már nem tehetem meg.

Hasznos ez a vélemény? Igen

VakVarjú Buda Vendéglő

Kellemes, meleg hangulatú, családias , és még a koszt is finom. a pincérek, kúltúráltak, kedvesek, a kiszolgálás gyors, és az árak a mai árakhoz képest elfogadhatóak. Kreatív étrend, nem szokványos formában, és még egy nekem még közel is van !

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hervis

eddig a családom elég sok sport dolgot vásárolt már itt. Választék nagy, a kiszolgálás előzékeny, és készséges. Áru kínálata nagy, árai kissé borsosak, de akcióinál lehet kedvezőbben vásárolni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Trófea Grill Cukrászda

Kellemes, kultorált, hát... nem túl olcsó, viszont mindég, minden finom és friss. Különleges nasik vannak. jó a kiszolgálás. Nekem közel van lakhelyemhez, bár van parkolója is. szeretem a jó kis sós süteményeiket is !!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Karos Spa**** superior

Klassz, felfrissülést nyújtó hely. Nem a legolcsóbb, de szép, igényes, kultutált. A kaja finom, a kiszolgálás is rendben van. Voltunk már néhányszor itt. Gyógyító tevékenységet is folytatnak itt, környezete csodás, a városközpont közel van.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Dávid László ügyvéd

Ertekelhetetlen a munkaja. 3 ev varakozas utan nem nyujtott be hianypotlast, amit tudtunk megbeszeltuk, ezert lezarta a birosag a pert. Total ongol. Kerdes elfogadjak e a fellwbbezeset. Ha nem bukva a per. Oriasi ugyvedi hiba. Soha tobbet nem kernem fel semmire.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely