Fazekas Klára

Fazekas Klára

5 értékelés

Martfű Termálhotel

Már két alkalommal jártunk a szállodában és a fürdőben is. Mind a kétszer fantasztikusan éreztük magunkat, a szobák tágasak, szépek, kényelmesek, és tiszták. A lányaim ha nem a fürdőben töltötték idejüket, ahová csak egy ajtón keresztül át lehet sétálni, akkor az X-BOX szobát részesítették előnybe. A kaják ízletesek, a fürdő pedig nagyon jó, szerintem színvonalas, mindenkinek csak ajánlani tudom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Marton Éva háziorvos

Fantasztikus orvos, csak jót lehet róla mondani! Lelkiismeretes, alapos, segítőkész! Több ilyen orvos kellene, aki az embert is látja. Aki megfogadja a tanácsait, és figyel arra amit javasol, biztos hogy az épülését fogja szolgálni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Sudhoff Margit gyermek háziorvos

Mind a két lányom hozzá tartozik, csak jókat tudok írni róla. Nagyon jó orvos, és fantasztikus ember is. Bármi problémánk, gondunk volt és van a mai napig is biztos, hogy számíthatunk Rá! Rugalmas és megbízható!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Decathlon Maglód

Többször vásároltam már ebben a sportáruházban, ruházati és sportszereket is. Mindig jó minőségű árukat vettünk, bár igaz, hogy nem olcsó, de legalább minőségi! Mindenkinek ajánlom, ja és lehet sportolni, és jó hétvégi programokat is szerveznek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kiss Gumi Kft. Autó és Gumiszerviz

Megbízható, korrekt cég, gyorsak, a feladatokat maximálisan jól megcsinálják. Az áraik nagyon reálisak, többször vettünk már náluk az autóinkra nyári és téli gumit nagyon jó áron! Ajánlom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely