Császárné Ludvig Csilla

Császárné Ludvig Csilla

2 értékelés

Cafe Frei, Kecskemét

A könyvtári kávézóban voltak korábban, ahol egy jól összeszokott csapat volt, ismertek minket, mi szerettük őket. Tudták, hogy a mexikói csokit gyerekadag chilivel szeretem, mert 1x úgy kértem. Aztán valamiért teljesen kicserélődtek másokra, és az újak hozzáállása már nem volt igazi, mindent tisztelettudóan megcsináltak, de a hangulat....
Majd az egész elköltözött egy könyvesbolt mellé. Sóvárogtam, de nem volt kedvem bemenni. Míg egyszer csak -mint a mesében a herceg - ISMERŐS RÉGI ARC! Megismert, előre köszönt! Csak az ő kedvéért mentem be. Már nem volt több pénzem annál az 500 Ft-nál, amit fizettem, de boldog voltam! Tudta, hogy hogyan szeretem a mexikóit, úgy kaptam, mosoly, beszélgetés, öröm!!! A férjemnek azonnal elmondtam, a gyerekeink nagyon boldogok, végre megérkeztünk: Gáborhoz a Freibe!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Háry Hotel***

Mi egy 5 napos továbbképzésen jártunk itt, és nagyon jól éreztük magunkat. A Holló vendégház főz nekik, mindig finomat és szépet. A portaszolgálatra sosem kell várni. Nagyon jól megközelíthető, mert a tömegközlekedés 2 percre van. akár vonattal, akár busszal jöttök. Ha kocsival jöttök, akkor ne ijedjetek meg a Penny 2 órás parkolásától, mert a hotel vendégeinek korlátlan a parkolási idő, csak szólni kell a recepción. Csendes hely, még a vonat sem zavaró. Minden tiszta. Ha valami elromlik, gyorsan javítják. Szauna is van, orvosi rendelő a hotel folyosó végében, de külön bejárattal is (nem a hotelhez tartozik, hanem rendes rendelés, de ambulánsan biztosan ellátnak). Szóval éjjel nappal érkezhetsz egy megbízható helyre.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely