Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

Puskásné Irénke

Vélemények, értékelések (6)

Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda

Értékelés 2013. 10. 03. 18:15
Legalább 30 éve járunk ide, még amikor a gyermekeink pár évesek voltak.Nagyon szeretjük a meleg gyógyvizét, a hangulatos helyet, tiszta , szép, rendezett a környezet, különösen mióta felújítás megtörtént.Inkább a téli időszakokat szeretjük, mert nekünk nagyon fontos az egészségünkre gyakorolt hatása a víznek.Időnként már az unokák is velünk tartanak, ők is imádják a meleg vizet, jól megtanultak úszni , így biztonságosan mozognak a vízben.Élvezik és megtanultak fegyelmezetten viselkedni a különféle medencékben, figyelnek az idősebb emberekre is. 5 unokánk van akiket felváltva viszünk magunkkal .11 és 5 év közöttiek.Élmény számukra ha a mamával és papával fürdőzhetnek.Nyáron fürdés után nagyokat sétálunk az állat és növénykertben, időnként a vidámparkba is ellátogatunk.Nagyon jó, hogy olyan országban élünk, ahol ennyi gyógyfürdő van és sok lehetőség a jó kikapcsolódásra, pihenésre, gyógyulásra.Picit nekünk nyugdíjasoknak az árak magasak, de mivel nem vagyunk túl igényesek és sok hobbink nincs, így ezt engedjük meg magunknak.Egyébként a fürdőre nézve soha panaszunk, nem volt, a személyzet is mindig kedves, előzékeny, megbízható . Ameddig erőnk és pénztárcánk engedi, bizonyára visszajáró vendégek leszünk.
  • elismerés
  • Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda

    Értékelés 2013. 10. 03. 18:39
    A párommal és barátainkkal évek hosszú sora óta járunk ebbe a szállodába pihenni a gyógyfürdő, a szervezett zenés , mulatós programok, vadászbálok és a közös társaság miatt.Számunkra maximális pihenést, kikapcsolódást nyújt a szálloda.Minden megtalálható amire egy pihenni vágyó családnak vagy párnak szüksége lehet.A gyógyvize fantasztikus és hogy nem kell a szállodából kilépni, csak egy köntöst vesz magára az ember és már a medencében is van.Éppen ezért nagyon jó szolgáltatás a wellness részleg, mert naponta több alkalommal is igénybe lehet venni, kis pihenéseket, étkezéseket beiktatva.Este j borozással tölthetjük el az időt, az ételek, finomak és bőségesek, még soha panaszunk nem volt rá.A programok jól előkészítettek, színvonalas műsorokkal kényeztetnek, mindig a meg elégedésünkre.Baráti társaságunk 8-10 fő általában, szintén ugyanezt vallják.A szálloda szolgáltatása mindig a maximumot nyújtja.Árai elfogadhatók, megfizethetők, sok jó , kedvezményes csomag programot ajánlanak, amit igénybe is szoktunk venni.A vadászbál mindig nagyon jó szórakozás, színvonalas műsorral, zenével, vacsorával.
    Mindenkinek csak ajánlani tudom, látogassa meg a szállodát, a jó meleg gyógyvize csodákat tesz a beteg emberekkel.Én amig tehetem minden évben a vendégük leszek.
  • elismerés
  • Dr. Bea Imre fogorvos, Vác

    Értékelés 2013. 10. 03. 19:17
    Közel 30 éve a fogorvosom a Bea doktor.Maximális tudásáról, kedvességéről, megértéséről tesz minden alkalommal tanúbizonyságom amikor felkeresem.Jó és pontos, esztétikus munkát végez, amit kiegészít emberségével, kedvességével.Bármilyen helyzetben tud megoldást, orvosolja a a beteg fogakat, bármilyen jellegű is a probléma.Sokan ismerik, szeretik, mert megbízható jó fogorvos..
  • elismerés
  • Choco Cafe Váci Csokizó

    Értékelés 2013. 12. 20. 15:35
    Kevés ilyen szuper hely található Vácon mint a Váci Choco.A Március 15 tér sarkában egy kellemes kis zug, ahol mindenkit boldogságra hangolnak.Isteni finom a forró csoki, kellemes a hely, nagyon kreatív módon díszítették fel most karácsony alkalmából.Mondhatnám azt is hogy különleges!Óriási választék van a forró csokiból, kávé különlegességekből és még a tea kedvelők is hódolhatnak szenvedélyüknek.Mellé kérhetünk különleges süteményeket, csokoládékat, ami megvidámítja az ember lelkét.Még a gyermekek sem maradhatnak ki az élvezetekből, számukra is nagyon csábító finomságokat kínálnak.Jönnek is a gyerek csapatok akár társasággal, szülőkkel, vagy mindjárt egy egész osztály.Kellemes perceket töltenek el jó környezetben a sok finomság közepette.Ezen a pici helyen ennyi finomság, csak dőzsölhet az édesség után vágyakozó ember fia-lánya!
    Változatos finomságok, rend, tisztaság, kellemes kiszolgáló lányok, nagyon jó hogy ez van nekünk Váciaknak!Én ha tehetem többször meglátogatom őket, mert azt a sok különleges édességet végig kell kóstolni, ehhez viszont idő kell.Így amikor arra járunk, mindig más más ínyencséggel hódolunk a csokoládé szeretetünknek.Aki ezt kitalálta, most jelenleg, üzemelteti, csak GRATULÁLNI tudok a sok szépségért, kellemes helyért.Én biztos, hogy ajánlani fogom minden ismerősömnek, látogassanak el egy kis felüdülésért.A csokoládé nem olyan szó szerinti felüdülés, mint egy jeges fagyi, ez több annál! Örömet visz a szívünkbe, melengeti a lelkünket, feldobja a napunkat.Aki ide betér egy forró fahéjas csokira, vagy egy kis alkoholos finomságra, annak már be van aranyozva a napja, estéje! Éljetek ezzel a lehetőséggel látogassátok!Reméljük ezt a finom,jó minőséget még sokáig megőrzik a CHOCO dolgozói és figyelnek arra hogy mindig egyformán jó legyen a csoki, kávé, tea.Így fognak oda szokni a vendégek és mondják másoknak is, milyen ez a hely, miért érdemes hozzájuk betérni!
    Puskásné Irénke Vác
  • elismerés
  • Dagály Strandfürdő és Uszoda

    Értékelés 2014. 01. 04. 13:41
    Sok gyógyfürdőt felkerestem, de csak most határoztuk el, hogy a Dagályba is elmegyünk. Mondhatom, kellemes meglepetések értek.
    Első sorban az ára , a többi fürdőkéhez hasonlítva, lényegesen alacsonyabb kategóriába tartozik.Ez egy nyugdíjas párnak egy unokával nagyon fontos szempont.Sőt külön kategória a nyugdíjas és diák jegy, ami 500.- ft-tal kevesebb a normál belépőnél.Az épület elrendezése még a régi rendszert idézi, de ettől függetlenül, rendezett, tiszta, néhány része felújított.A termál medencék nyitottak, külsők, de nagyon kellemes a víz és legalább a friss levegőn lehetünk ,úgy élvezhetjük a jó meleg vizet.Belül új zuhanyzók, egy társalgó tér külön, ahol fürdés közben pihenni lehet, vagy a magunkkal hozott uzsonnát elfogyasztani, leülve, esetleg fekve mert benti nyugágyak is vannak.
    Az uszoda fedett, aki úszni szeretne, megteheti.mi nem éltünk vele, nekünk inkább a gyógyvíz a fontosabb a testünknek, csontoknak, gerincnek.Kinn az épület előtt megfelelő parkoló, ingyenes, így ezzel sem akadt probléma.
    Nagyon jó hogy van ivókút, amiből az a víz folyik, amelyekkel a medencék is fel vannak töltve.Ebből ingyen lehet bármilyen mennyiséget hazavinni, ami nagyon hasznos az emésztésre és egyéb belső szervi betegségekre.Más fürdőkben ezt a gyógyvizet pénzért mérik !!
    Összességében elégedettek vagyunk, a szolgáltatással, a tisztasággal, a személyzet kedvességével ,a víz minőségével és főként az árakkal.
    Az egy kicsit sokak számára talán elmarasztaló lehet, hogy nem luxus kategória, de az átlag ember számára nagyon is megfelelő!Végül is nem üdülni megy oda az ember, hanem néhány órát pihenni, felfrissülni és gyógyulni. Ezeket a funkciókat tökéletesen kielégíti.
    Ajánlom jó szívvel másoknak is mert a víz az ugyan olyan mint más fővárosi luxus kategóriás fürdőben.
    Mi örülünk, hogy kipróbáltuk és más alkalomkor el fogunk látogatni.
    Puskásné Irénke Vác
  • elismerés
  • Bambara Hotel

    Értékelés 2015. 05. 19. 20:01
    Ez a szálloda egy CSODA !!! Főként azoknak akikben él egy kevés érzelem, emlék, esetleg csak remény vagy szeretet a nagy Afrikai földrész iránt... Én bennem egy Afrika bacilus lakozik, amit kiírtani soha többé nem lehet... ezért is nosztalgiáztunk a Hotel Bambarában, néhány gyönyörű napot...
    A szálloda Felsőtárkány erdővel borított részén van szinte teljesen kizárva civiláziót. Úgy érzed magad ebben a szállodában mint a mesék világában... Egyszerűen csodás, kényelmes, szuper és egy csipet Afrika !
    Aki erre vágyik az mindenképpen látogassa meg, mert valami pazar élménye lesz... Az egész épület jellege, stílusa a nyugat afrikai kúltúrát idézi, minden szegletében... a tapasztott jellegű falak, az afrikai motívumok, a szálloda alacsony elrendezése és az afrikai szurikáták,mind, mind Afrikából egy pici... A felszerelés, a medencék, a szaunák sokasága, a délutáni tea szeánszok nagy nyomot hagynak még abban is aki soha nem lépett Afrika földjére. Aki csak teheti keresse fel, legalább egyszer a pihenés, kikapcsolódás szigete ez a hely... Kényelmes nagy terek, finom és bőséges étel választék, különleges berendezés, hangulatos bár, recepció, gyerek játszó szoba, ezért ajánlom még az egészen kicsi gyerekes családoknak is... Itt nem kell a hosszú repülő utat választani elég egy telefon vagy email és már foglalva is van a helyed egy wellness hétvégére, vagy néhány napra... Itt minden és mindenki a vendékekért van és nem utolsó szempont a megfizethető ár. Ezt látni kell és érezni az Afrika illatát, a szaunák, medencék simogató jóságát. A nyugalmat amit az egész komplexum áraszt magából.
  • elismerés