Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

Norcsas

Vélemények, értékelések (3)

Hotel Yacht Club*** Superior

Értékelés 2013. 10. 03. 17:59
A szoba amit kaptunk nagyon szép volt! Annak ellenére,hogy standart szoba volt,a berendezés és a kilátás miatt azt hittük,hogy De Luxe szobát kaptunk,és majd a végén felszámolják pluszba,de nem így történt:) A személyzet nagyon kedves volt,és az ételek..hát..valami elképesztően finomat voltak! Igaz,hogy menüválasztásos volt a vacsora,mert nem voltunk elegen a svédasztalhoz,de 2 féle leves,és három főétel közül lehetett választani,illetve egyféle desszert volt,de úgy gondolom ebből mindenki megtalálhatta a kedvére valót. A fürdőház is nagyon szép volt,és egyáltalán nem volt túlzsúfolt,sőt,sokszor csak ketten voltunk párommal a jakuzziban(volt,hogy az egész fürdőházban is),úgyh. ennek külön örültünk:) Illetve a club szobát is kipróbáltuk,ahol biliárdoztunk,ez a kis plusz is sokat dobott a szálloda pozitív megítélésében!:)
Sajnos a gőzfürdő csak első nap működött,de gondolom hamarosan javításra kerül,szóval ez ne riasszon el senkit:)
Amit hiányoltam még,hogy a reggeli lehetett volna kicsit változatosabb,mondjuk ami volt,azzal legalább sikerült jól lakni,szóval ez sem vont le igazán a pihenés élményéből.
  • elismerés
  • Hotel Azúr****

    Értékelés 2013. 11. 07. 12:11
    Két napot voltam itt egy konferencián. A szobák és a rendezvényterem szép,ahogyan a hotelt körülvevő park is. A wellness részleg is szép volt,kár,hogy pont egy nagyon hazamenni akaró srácot kaptunk ki..Az ebéd jónak mondható volt,viszont a reggeli..na az egy másodpercig sem hagyott semmilyen kivetni valót maga után,az eddigi egyik legjobb volt amivel eddig találkoztam.
  • elismerés
  • Ramada Resort Aquaworld Budapest - 4* superior szálloda

    Értékelés 2014. 01. 10. 13:06
    Nagyon szép az egész szálloda,a szobák igényes,modern kialakításúak voltak,és az ajándék bon-bon válogatás még egy kis pluszt hozzátett:) A csillár ami az első emeletól lógott le,és fel lehetett menni mellette egy lépcsőn nagyon szép volt,kicsit úgy éreztem magam mikor felsétáltam mellette,mint régen a kosztümös filmekben,mikor egy királyi bálon volt az ember például:) Az aquaworld része is tetszett,a kinti fürdő este a hűvösben is nagyon hangulatos volt. Egyedül az étellel nem voltam megelégedve,de az ebéd,sem a vacsora nem volt túl ízletes,ill. pl. a főtt krumpli kemény volt,2 szem után nem is ettem tovább inkább..Bár lehet,hogy csak pont rossz napja volt a szakácsnak..
  • elismerés