Zavaros József

10276036_668266893244539_4613674632468637686_s.jpg

5 értékelés

Harapó Mókus Vendéglő

Rendszeres látogatói vagyunk kedvesemmel és barátainkkal az étteremnek. Minden alkalommal udvarias, barátságos, figyelmes személyzettel találkozunk. Bő a választék, háziasak, finomak az ételek, a tartalom mellett a tálalás is elsőrangú. Sokszor nehéz a gazdag választékból választani, ebben is mindig segítenek a pincérek, Összegezve tapasztalainkat mindenkinek csak ajánlani tudjuk ezt a hangulatos éttermet. Zavaros József 1131 Budapest, Babér utca 25.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csülök Vendéglő

Az elmúlt három hónapban három alkalommal voltunk kedvesemmel az étteremben. Gyors és figyelmes kiszolgálást tapasztaltunk. Elsősorban a finom (kiadós!) csülkös ételek miatt kerestük fel az éttermet. Más kiváló ételek is megtalálhatók az étlapon, ennek is eredménye, hogy már lakásra is rendeltünk kiszállítást. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek ezt a helyet!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szegedi Halászcsárda

Csak elismeréssel lehet szólni Budapest legjobb halászcsárdájáról. Fantasztikus halételek, nagy adagok, korrekt árak! Emeli az étterem rangját, hogy a halas ételek mellett, számtalan más ételfajta is szerepel az étlapon, amelyek ugyancsak kielégítik a legigényesebb vendéget is. Aki még nem volt ebben az étteremben, az keresse fel mielőbb - ha valaki még többre vágyna jó időben - üljön ki a teraszra és gyönyörködjön az ételek mellett a panorámában!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hullám Vendéglő

Hangulatos hely, udvarias személyzettel, gazdag választékkal, ízletes ételekkel, korrekt árakon. Csak ajánlani lehet mindenkinek, aki egy finom ebédet, vagy hangulatos vacsorát akar elfogyasztani a közeli Duna partján.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pizza Paradicsom

Remek konyha, az ételek minősége és mennyisége elsőrangú. Figyelmes, udvarias a kiszolgálás. Szívesen járunk vissza az étterem családias hangulata miatt is. Nyáron kedvező a nagyméretű kialakított terasz. Téli időszakban plusz előny, hogy a finom ételeket házhoz i szállítják. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely