Zoltán Nagy

318593_182173028529869_596202336_n.jpg

5 értékelés

Halászcsárda

AMIG A HÍRES NAGY TIBI VOLT A TULAJ SOKAT MENTÜNK MERT A HALÉTELEK KIVÁLLÓAK VOLTAK. MOST AZ ÚJ TULAJ VAN,KICSIT AZ ÉTEL LISTA MEGVÁLTOZOTT MÁS ÍZLÉS SZERINT VAN, DE AZ ÉTELEK EHETŐEK,MEGVÁLTOZOTT KICSIT A HELY JELLEGE, TISZTASÁGGAL ÉS A KISZOLGÁLÓ SZEMÉLYZETTEL NINCS GOND.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Révkapu Vendéglő

SZERINTEM MOHÁCSON EZ VISZI A PRIMET ,EGYEDI HALÉTELEK ,PÖRKÖLTET AJÁNLOM MINDENKINEK CSUKÁBÓL VAGY HARCSÁBÓL ,TÚRÓS CSUSZÁVAL,KISZOLGÁLÁS JÓ,TISZTASÁG RENDBEN VAN AZ ÁRAK,,,,,HÁT,,ELMEGY MERT NAGYON JÓT ETTÜNK...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Veli Aga Vendéglő

RENDEZVÉNYEN VOLTUNK. A KISZOLGÁLÁS ,A TISZTASÁG RENDBEN,ADAGOK KICSIT KEVÉSNEK TÜNT,DE EZ A RENDEZVÉNY SZERVEZŐ PÉNZTÁRCÁJÁNAK VOLT GONDOLOM KÖSZÖNHETŐ.NEVE ALAPJÁN IGEN VAN TÖRÖKÖS ÉTEL,IZLETTEK AZ ÉDESSÉGEK,SZERINTEM ÁTLAGOS AZ ÉTELEK IZE,DE A KISZOLGÁLÓ SZEMÉLYZET ÉS A TULAJ MINDENT MEGTETTEK,HOGY A VENDÉGEK JÓLÉREZZÉK MAGUKAT.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tettye Vendéglő

Nagyon szép a környezet,van parkoló,van nyitott rész,nagyon sok étel a ház ajánlata,izlett a gombás éteL.Az adagok hatalmasaK.MIVEL RENDEZVÉNY VOLT KICSIT VÁRNI KELLETT.A tisztasággal nem nagyon tudtunk törödni vagy nézni,mert annyira izlett az étel.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csaba Center Bevásárló- és Szórakoztatóközpont

Más célból mentünk be,de vacsi lett belőle.Csak a megszokott ételek voltak ami szinte minden ilyen helyen van,lehet rosszkor mentünk.Nem volt semmi rendezvény,csak a nagy átlag,tisztasággal nem volt gond.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely