Csáki Ágnes

Csáki Ágnes

5 értékelés

Mátyás Király Gyógyszálloda

Nagyon kellemes 7 napot töltöttünk az édesanyámmal a szállodában. Igazán jó a volt wellness részlege, a sószoba pedig jótékony volt anyukám allergiás betegségére. A reggeli és vacsora is kifogástalan volt, dicséret a személyzetnek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Palace Hévíz ****

A lányommal és a kis unokámmal töltöttünk 2 éjszakát. A szálloda gyönyörű, minden igényt kielégítő, a személyzet nagyon kedves és segítőkész, makulátlan tisztaság van a szállodában. A svédasztalos reggeli és vacsora kifogástalan volt, köszönet a személyzetnek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Jogar Továbbképző Központ

Már 3 alkalommal voltam a Jogarban, elégedett voltam az ellátással, a svédasztalos étkeztetés kifogástalan volt, köszönet a személyzetnek. A szobákat kicsinek találtam, viszont a nagy terasz azt kárpótolta.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Erzsébet *** Hévíz

A lányommal és a kis unokámmal szálltunk meg egy éjszakára a hotelben. Sajnos a jacuzzi nem működött a legnagyobb hőségben, de a vendéglátásban nem volt hiba, nyugodt, csendes szálloda és nagyon jó hogy központi helyen van Hévízen.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rudas Gyógyfürdő és Uszoda

A barátnőmmel töltöttünk egy napot a fürdőben, a medencék tiszták voltak, a víz hőfoka és minősége kifogástalan volt. A büfé választéka ehetne egy kicsit gazdagabb. Köszönet a személyzetnek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely