Audrey23

Audrey23

11 értékelés

Reál Alfi Kazincbarcika

Szörnyű a boltban a húsos részen dolgozó fiatal hentes fiú. Mindenkinek korát nem tekintve és azt sem, hogy abszolult nem illik oda a mondanivalója szinte gusztustalanul "udvarol" minden nőnek. Szerintem felháborító, hogy egy üzlet ilyet megengedjen. Sokszor csak ezért nem megyek oda!
Volt tapasztalatom több fellengzős pénztárossal is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Molnár Vendéglő, Füzes Panzió

Egy egyszerű vendéglő, a panzió része is egyszerű, de egy alkalomra nem rossz. A főnökasszony modora viszont nem szimpatikus!! A fürdőszobában leesett a szappantartó amikor ott voltunk, a víz pedig mindent elönt zuhanyzáskor :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Eldorado Koktél és Grill Bár

Nagyon szép, igényes hely, nagyon jó ételekkel. A házhoz szállítás nagyon gyors, és minden étel friss és finom. Mindig megvagyunk vele elégedve, kedvesek a felszolgálók, jó a kiszolgálás. Megbízható hely.

Hasznos ez a vélemény? Igen

OBI

Minden osztály részen olyan emberek dolgoznak akik nagyon értik a dolgukat, illetve azt a területet ahol dolgoznak. Tanácsokat is adnak, és türelmesen végighallgatnak. Még a biztonsági őr is nagyon szívesen válaszol minden kérdésre.

Hasznos ez a vélemény? Igen

SPAR

Lassú a kassza, és a kasszások is sokszor olyan mogorvák, alig akarnak köszönni. Volt olyan eset, hogy az előttem lévő az én egyik vásárolni kívánt holmimat csúsztatta oda véletlenül, kisebb kavalkád lett belőle, a kasszás pedig nagyon trágár szavakkal mondta el, hogy "miért nem lehet azt a .... elválasztót oda ..... " A biztonsági őrt viszont meg kell dícsérni, mert többször volt már hogy tanácsot adott, mit hol találhatunk, vagy személyesen meg is mutatta azt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kazincbarcika 5. Posta

Egyet értek teljes mértékben az előttem szóló L. Norberttel, ugyanis többször volt amikor bementem hogy nagyon nyugodtan eltrécselgettek a pénztárosok vagy nevezzük őket akárminek, azzal nem foglalkozva, hogy a posta éppen tele van e, vagy csak egy embert kéne gyorsan kiszolgálni. Mára már én sem járok oda, inkább megyek messzebb és hamarabb végzek! Néha felháborítóak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ambrózia Étterem és Panzió

Ebben az étteremben csalódni nem lehet az biztos! Színvonalas, de ha egy olyan ember megy be, akiről esetleg árulkodik, hogy nem a legfelsőbbek között is van, mégsem fogadják azt lenéző szemek. Ugyan olyan kedvesek minden vendéggel és ez külön jólesik az embernek. Ajánlom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

TESCO Hipermarket

Ami nagyon jó a Tescoban, hogy mindent egy helyen vehet meg az ember. A másik nagyon jó benne, hogy nincs több perces sorban állás , mert rengeteg kassza működik és ha egy kasszánál pl. 5 ember áll már biztos hogy azt fürkészik, és nyitnak újat! A tisztaságra is odafigyelnek, más Tescoban már megfigyeltem, nincs ilyen tisztaság. A vásárlás itt gyors! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Matkóné Koterlán Irén fodrász

Kedves Irénke anyukámnak készített hajat, ezáltal merem ajánlani mindenkinek. Kedves, és egy éjszakát átmulatva is biztosan tartani fog a szép frizura, mert nagyon precíz munkát végez. Fodrászkodás közben pedig kellemes társaság!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Trencsényi Pál gyermek háziorvos

Legszívesebben nem is 5 csillagosra hanem 500 csillagosra értékeltem volna a kedves doktor urat. Nekem és a testvéremnek is háziorvosa volt gyerekkorunkban. Iszonyatosan kedves az asszisztensnővel együtt. A beteg kisgyermek nem is félhet, hiszen a barátságos tekintetük, megnyugtató és mindent elkövetnek a beteg gyerekekért. Minden hálám Nekik ezúton is!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely