Szőnyiné Varga Marianna

28 értékelés

Madenta City Fogászati Központ

Profi csapat, szakértelem. Nem olcsó, de minőségi szolgáltatás. Ajánlom mindenkinek! Előnye, hogy késő estig nyitva van, így munka után is fogadnak. Volt mikor ünnepnap kellett igénybe venni a fogászatot, nagyon kedvesen fogadtak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Branco Steak House

Remek kaják, kitűnő ár-érték arány, kedves felszolgálók, nagyszerű szakács! Látványra is 10* az étterem! :) A Steak House Érd egyik legjobb étterme, ajánlom bátran mindenkinek, aki finomat és sokat szeret enni! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Boglárka Szalon

Náluk találtam meg az esküvőmre a ruhámat! :) Minden elképzelés nélkül mentem a szalonba, és mindenki nagyon kedves, segítőkész és mosolygós volt. Izgultam, hogy találok-e megfelelőt, de amikor megismertem az ott dolgozókat, nem maradt kétségem: profik, és nagyon értik a munkájukat!! Köszönöm,hogy segítettetek a nagy napot tökéletessé tenni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kopár Csárda

Kétszer voltam a Kopár Csárdában, és még biztosan fogok menni sokszor. nagyon finomak az ételek, nagyon jó áron! Év elején a születésnapomat is itt ünnepeltük a vőlegényemmel és a barátaimmal. Nyáron nagyon hangulatos a terasz.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gastland Bisztró - Oktogon

Itt tartottuk a lánybúcsúmat és nagyon jó volt minden! :) Finomak az ételek és nagy a választék. Érdemes asztalt foglalni, mert mindig nagyon sokan vannak. Kellemes hangulatú étterem, igazán jó áron tömhetjük tele magunkat! :) Szülinapozásra, baráti összejövetelekre kiválóan alkalmas.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pataki Cukrászda

Érd büszkesége! :) Látványos pult, csábító színek, illlatok és formák! :) A sütemények kánaánja! A fagyi is első osztályú, nyáron igazi megváltás. A sütemények frissek és finomak, a választék bőséges. A belső tér kialakítása vendég marasztaló.
Az üzlet előtt a parkolás is könnyű.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Galerius Élményfürdő és Wellness Központ

A kedvenc helyünk jó és rossz idő esetén is! :) A csúszda óriási, igazi élmény felnőttként is! :) A külső medence a bárral fantasztikus, a nagy melegben jól esnek a színes koktélok. :) A belső medencék minden igényt kielégítenek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szent Jupát Étterem

Ahhoz képest, hogy frekventált helyen van az étterem, az árai elfogadhatóak. Az ételek finomak és bőséges adagok vannak. Hangulatos az étterem, a boxok segítségével lehetőség van meghittebb vacsorát elkölteni, de baráti társaságoknak is ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Stradivarius

Az én stílusom, az én boltom! :) Mindig vannak akciók, könnyű elcsábulni. :) Ár-érték arányban kiváló. Nem tucat dolgokat árul, nem jön velem szemben az utcán minden ruhadarab. Kedvesek az eladók is, és a választék is bőséges.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Alfa Art Hotel

Itt tartottuk az esküvőnket és ötösre vizsgázott a Hotel, a személyzet, az étterem. A szobák barátságosak és stílusosak. Az éttermi dolgozók kedvesek, profik és segítőkészek! Köszönettel tartozunk az Alfa egész csapatának, mert hozzájárultak életünk nagy napjának szebbé tételéhez!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

1 Kedvenc hely

Még több »
Folti kutyakozmetika
Folyondár utca 79, 2030 Érd