Keszler Renáta

10345563_860447663982537_1693045683800755915_t.jpg

9 értékelés

Cinema City Győr

A honlapon jól lehet tájékozódni, illetve előzetesen helyet foglalni.
A jegykiadás kapcsán nem volt soha fennakadás, pontos tájékoztatást kaptunk.
Azonban száraz, íztelen ellenben drága italok és ételek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

SOLTRON SZOLÁRIUM STÚDIÓ /// GYŐR PLAZA

Központi helyen, jól megközelíthető plázában található, így a parkolással sincs probléma. A stúdióban mindig tisztaság van, kellő számú ülőhely biztosított a várakozáshoz. A gépek teljesítményével elégedett vagyok.
Külön figyelmesség a bekészített arc-tonic, dezodor, törülköző és cukorka! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Silver Tattoo & Piercing

Hosszas tanakodás előzte meg amíg az első tetoválásomra kiválasztottam a szalont, mint akikre szívesen bízom a feladatot. A kérésemnek megfelelően tökéletes lett a végeredmény, amit látva a barátaim szintén őket bízták meg. Precízen dolgoznak, szerintem megfizethető reális árakon. Bátran ajánlom a szalont!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sir Vincent Lovagi Étterem

Páromat szerettem volna meglepni egy szülinapi vacsorával, 2013 augusztusában. Bár az étterem külső jegyeiben, front környezetét tekintve hagyott némi kívánni valót, a belső dekorációs és berendezés már visszaadta a lovagkor hangulatát.
Sajnálatos módon, miután elfogyasztottuk a levest jeleztük a pincérnek,hogy főétel gyanánt mit választanánk - és a megtapasztaltak miatt biztosan nem térek vissza többet az étterembe.
Ugyanis sem vadhúsból, sem sertésből, sem halból álló ételt nem tudtak felszolgálni, holott sem a foglaláskor nem kaptunk erre jogosan elvárt tájékoztatást, sem pedig az étlapon nem volt feltüntetve az alapanyagok hiánya.
Így, miként az étlap 70% hiányzott, kényszerűségből a szárnyasok közül választhattunk a - kacsa kivételével.
Kompenzációs gesztust sem kaptunk, így egyedüli vendégként aznap este mielőbb távoztunk az étteremből.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szilvia Körömstúdió

Nagyfokú precizitás, vendégszeretet és kreativitás jellemzi.
Szeretek ide járni a körmeimet rendbe rakni, mert mindig elégedetten távoztam.
A körmös munkája minden alkalommal igényesen kivitelezett volt, amellett hogy az ott töltött másfél órák kellemes beszélgetések mellett telnek.
Bátran ajánlom! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Trófea Grill Étterem Belváros

Elégedett voltam, és úgy érzem bőven megérte az elköltött pénzt azt a gasztronómiai sokszínűséget amit cserébe kaptunk az étteremtől.
A főételek kínálatában meggyőztek, azonban az édességek tekintetében az én számíze szerint hagy némi kivetni maga után.
Talán az elosztáson kicsit javíthatnának, vagy kevesebb asztallal komfortosabb érzetet váltana ki a vendégekből.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mandala Teaház

Aki szeretne kicsit kiszakadni a szokványos vendéglátóhelyek atmoszférájából, és vágyik egy olyan helyre ahol nem csak bő a választék, megfizethető és a hangulat is különleges akkor csak ajánlani tudom a Mandala teaházat. Érdemes szerdán vagy csütörtökön menni a hétvége helyett, akkor biztosan lesz szabad hely.
Téli, hűvös napokon Győr macskaköves utcáin sétálva igazi felüdülés betérni ide!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bergmann Cukrászda

Mindamellett, hogy természetesen már csak az üvegpult előtt állva is átjár az a gyermeki izgatottság a látvány okán, de amit a legjobban szeretek a Bergmann Cukrászdában, hogy a kicsit múltidéző, századfordulós hangulat adta atmoszféra igazán különlegessé teszi az ott eltöltött perceket mialatt minden egyes falatot megpróbálok kiélvezni a sütemények és fagylaltok adta mámorában.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lávakövi Pizzéria

2013 augusztusában, egy csajos nyaralás alkalmával tértünk be a Lávakövi Pizzériába, miként már a sétányon szembetűnt az kőkor világát megidéző, barlangra emlékeztető kialakítás. Bőséges választék, feltétek sokasága közül választhattuk ki a leginkább nekünk tetszőt, udvarias segítő szándékú pincér ajánlásával. A várakozási idő teljesen elfogadható volt, miként látványkonyha jelleggel volt rálátásunk a kemencére amiben a pizza készült. Teli hassal elégedetten távoztunk, és biztosan visszatérünk a következő adandó alkalommal is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely