Kovácsné Ábrahám Eszter

10456006_514987968602225_9197288391199378625_t.jpg

9 értékelés

Fressnaf Dunaharaszti

Nagyon jó bolt. Normálisak, rendesek az eladók, és persze a termékek, amiket szoktam venni jó áron vannak! :) Jó ötlet az állatok világnapja alkalmával megrendezett akció. Hozzánk közel van, jó a parkolási lehetőség.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Háda Angol Használtruha Kereskedelem

Nagyon jó üzlet, szeretem. Munka után szoktam néha bemenni, és mindig találok valamit a kislányomnak, anyukámnak, vagy magamnak. Jó árak vannak, jó helyen van. Az eladók normálisak, segítőkészek, rendesek. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Alexandra Könyváruház, Lurdy Ház

Szintén munka után szoktam bemenni, és mindig veszek valami könyvet, j akciók szoktak lenni, jó árakon vannak engem érdeklő könyvek között. mert szeretek olvasni. Évek óta járok ebbe a boltba. De csak ha arra járok, és nem tudok vásárolni, akkor is bemegyek körülnézni! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Decathlon Soroksár

Szeretek ide járni. Közel van hozzánk, persze csak kocsival, de megéri. Jó termékek vannak, jó árakon. Főleg a Kislányunknak szoktunk vásárolni ott ruhákat, lábbeliket, sportfelszereléseket! Persze magunknak is szoktunk azért találni ruhát, cipőt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cosmos City

Sajnos nem sűrűn jutok el ebbe a boltba, mert kicsit kiesik, de ha tehetem bemegyek. Mindig találok a kislányomra vagy magamnak ruhát. Jó árakon vannak jó ruhák, kiegészítők! HA megyek, üres kézzel nem jövök el onnan. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

C&A Campona

Sajnos eléggé kiesik nekem ez a bolt, de ha megyek, akkor nem tudok üres kézzel távozni! Főleg a kislányomnak szoktam vásárolni, és nagyon jó árakon vannak, nagyon jó cuccok! Volt már azért olyan eset is, hogy sikerült magamnak is vásárolni :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Libri Csepel Plaza Könyvesbolt

Sajnos ide is ritkán jutok el, de ha könyvről van szó, akkor bárhova elmegyek. :) Itt is vannak jó akciók, jó könyvek! Normális, segítőkész eladók vannak. Jó néha csak benézni is, még ha nem is tudok vásárolni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

FHB Bankfiók

Ma nyitottam új folyószámlát, igaz a Pesterzsébeti fiókban, de amikor beértem a munkahelyemre akkor esett le, hogy ez a Bankfiók sokkal közelebb lett volna, hiszen ha kinézek a munkahelyem ablakán, lehet látni. Fogok majd szerződést módosítani, ill. édesanyámnak is kell majd új bankszámla, és akkor már biztos, hogy ide tudok menni. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

UniCredit Banfiók

Régebben általában ide jártunk, mert közelebb volt hozzánk, mint a Soroksári kirendeltség, és mivel soha nem voltak sokan, hamar el tudtunk intézni mindent! Készpénzfelvétel, vagy -befizetés, esetleg szerződésmódosítást is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely