Börcs Ferenc

Börcs Ferenc

7 értékelés

Budapesti 1. számú Körzeti Földhivatal

Pár éve ügyintézéskor vagy 3-szor kellett viszamennem különböző iratokkal,pedig telefonon előre tájékozódtam,mire lesz szükség!Tudtam,hogy közeleg az időpont,hogy mennem kell,és előre féltem,most hányszor kell fordulnom...Kellemesen csalódtam!A biztonsági őrtől kezdve a pultban ülő hölgyekig nagyon segítőkész volt mindenki,és mint azóta kiderült,nem egyzseri alkalom volt,ugyanis pont ma kellett más ügyben visszamennem,és ugyanezt tapasztaltam!Sajnos hivatalos ügyekben nem ehhez szokott az ember...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Boczkó Étterem és Pizzéria

Hozzánk elég közel van az étterem,de nemcsak ezért fordulunk meg ott többször!
Ami a leginkább tetszik,a hatalmas választék!Az árak viszonylag szolidak,a pizzákat saját ízlés szerint lehet összeállítani!
Ajánlom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Baross Étterem

Az egyik kedvenc éttermem Pestlőrincen!Viszonylag nagy a választék,többek között finom és különleges halételek az étlapon!A kiszolgálás is tökéletes,kitűnő rendezvényhelyszín esküvőkre,osztálytalálkozókra!Nagyobb társaságnál nagyon praktikus,hogy számítógépen mindenkinek egyesével vezetik a számláját,így nem kell az utoljára távozónak a "maradékot" kifizetnie!

Hasznos ez a vélemény? Igen

L Gasper Pizzéria Söröző

Igazi családi válalkozás!
A pizzák nagyon finomak,a csapolt sör jéghideg,Gazsi pincér(tulaj,volt válogatott kézilabdakapus,gyönyörű a sapkája is) minden vendéggel szívélyesen elbeszélget,és közben a kiszolgálás sem szenved csorbát!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fórum Étterem és Söröző

Amikor ott jártam(nem mostanság) színvonalában kiemelkedett a környéken lévő éttermek közül!Az árak az átlagnál kicsit magasabbak,de ilyen finom pizzát azóta sem ettem hazánkban!A csapolt Paulaner sör szintén ritkaság,és nagyon finom!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kispesti Halásztanya Étterem

Többször megfordultunk itt,az esküvőnket is itt tartottuk!A külvárosban ritka az ilyen nagy befogadóképességű étterem!Az ételek nagyon finomak,mi főleg a halételeket teszteltük,de a gyerekek egyéb ételeket is fogyasztottak!A pincérekkel is elégedettek voltunk!
Az esküvő szervezésekor a tulajdonos nagyon nyitott volt a kívánságainkra,az árakban is lehetett vele egyezkedni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

A-garázs söröző

Most voltam először,eddig csak barátaim meséltek róla,de igazat mondtak!
Nagyon jó társaság,hangulat,szolíd árak,jó zene!Hiánypotló hely a közelben!:)
A nyitvatartási idő is elég hosszú!:)
A fentebb leírtak jól tükrözik a hely jellegét!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely