Baricz-Hermann Kinga

1459660_10151748658451752_380505618_n.jpg

7 értékelés

Bambara Hotel

Férjemmel töltöttünk itt el 4 éjszakát augusztusban. Csodálatos a hely. Minden apró részlet ki van találva és tényleg Afrikában érezheti magát az ember. A recepciós hölgy végtelenül kedves és segítő kész volt. Az ételek változatosak és érdekesek voltak. Egy negatív pont, hogy a felszolgálók még egy fél mosolyt sem ejtettek egy étkezés során sem és sajnos, volt hogy a svédasztalos étkezés vége felé már nem volt teljes a kínálat. De mindennel meg voltunk elégedve, még így is, hogy felújítás fojt és nem volt teljes a csend.... nem volt zavaró.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Royal Trend Szalon

2012-es esküvőmre itt béreltem ruhámat. A hölgyek a szalonban nagyon kedvesek voltak - előtte több (6-8) másik szalonban is jártam és azokhoz képest meg is lepődtem. Az sem jelentett gondot, hogy döntésképtelenül, két ruha között vacilálva percekig álltam a tükör előtt és még fotók is készülhettek a felpróbált darabokról, melyek alapján később dönteni tudtam. Rugalmasak voltak a ruha visszavitelének tekintetében és így a hétfői kreatív fotózást is meg tudtuk tartani és csak kedden visszavinni a ruhát. Élménnyé tették a ruhakölcsönzését, köszönöm!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mátyás Király Vendéglő

Véletlenül tévedtünk be, de szuper a hely. A kiszolgálás baratságos és gyors. Az ételek finomak és a menük mennyisége több, mint laktató. Nehéz nem jól lakni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ramada Balaton Hotel

Nagyon kíváncsi voltam, de nagy csalódás volt. A wellness szörnyen kicsi egy ekkora szállodához (kb 200 szobához, 4 fős jakuzzi, 10 fős szauna, 2 fős infraszauna és egy hideg vizes úszómedence). A gőzkabin meg nem is működött. Az ételek egyik nap finomak, másnak katasztrofálisak voltak. A be és kichekolásnál 10-15 perces sorban állás. A közös helységekben kifejezetten hideg volt. Összességében nem tudom ajánlani.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Trattoria Mamma Étterem

Mind az ételek, mind a kiszolgálás is 100%-os. Bármikor szívesen visszamennék!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lidl áruház X. Ceglédi u. 1-3.

Mindig mosolygós és kedves eladók teszik vidámabbá a bevásárlást!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely