Mónika Kerekes

1014418_10202742635234270_669045600_n.jpg

6 értékelés

Burger King

Ha a Fórumba járunk, ide is gyakran betérünk, nagyon jó akciókkal és finom friss ételekkel várnak mindig. A Vodafone Kedd alkalmával pedig két whooper menüt kapunk egy áráért ezt is érdemes észben tartani!

Hasznos ez a vélemény? Igen

McDonalds

Tágas de hangulatos gyorsétterem amiben mindent megtalálsz amit keresel legyen az szendvics saláta vagy sütemény, netalán egy finom fagylalt. Imádunk itt enni a nap bármely szakában, egy szombat esti buli után nagyon jó ide betérni hajnalban, mert ugye ez az étterem akkor is nyitva van!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aquaticum Debrecen Gyógy-és Fürdőközpont

Nagyon klassz hely igazi paradicsom gyereknek és felnőttnek egyaránt. Az év bármely szakában látogatható, kellemes kikapcsolódást nyújt. akár már egészen kicsi babával is lehet jönni mert nekik is van most már nem klóros vizű medence!! Gyakran vannak akciók így az ára is kedvező!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fórum Debrecen Bevásárlóközpont

Rengeteg szuper üzlet egy helyen, kellemes és hangulatos környezetben. Ha ide betérünk órákat tudunk nézelődni vásárolni, és közben általában eszünk is, nagyon sokrétű és miden igényt kielégítő éttermei vannak. Jó a parkolási lehetőség is!

Hasznos ez a vélemény? Igen

New Yorker

Kamasz gyermekeim kedvenc üzlete, nem jöhetünk be úgy a fórumba hogy ide ne nézzünk be. A fél ruhatárunk innen való annyira jó cuccaik vannak, és kedvező árakat is lehet találni. kedves az eladó személyzet!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Alexandra Könyváruház

Lányom kedvenc könyváruháza, ahol szinte minden kapható amit ő szeret olvasni. Törzsvásárlói programjukkal megbecsülik a rendszeres itt vásárló olvasókat, és így jelentős kedvezményekhez is lehet jutni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely