Gerőcsné Végh Éva

Gerőcsné Végh Éva

6 értékelés

Budapesti Vidámpark

A bezárás előtt többször látogattam el a Vidámparkba. kollégáimmal is ott tartottuk a "csapatépítő" napunkat. Gyermekemet is elvittem még utoljára, hogy átadhassam neki azt, amit én kaptam az Édesanyámtól. Nagyon jól éreztük magunkat, és minden ott dolgozó a mi szórakozásunkat segítette. Kedvesek és türelmesek voltak, pedig igen sokan álltunk sorban, és sok hőzöngő ember volt. A négy emelet magas torony volt az egyik kedvenc, de a Dodgem is nagy siker volt. A kollégák az Ikarusra és a Break Dance nevű gyomorforgatóra is felültek, ehhez nem voltam elég bátor. Gyermekem (8 éves) mindenre csodálkozva nézett, és mindent ki akart próbálni. A lézer céllövölde és az Elvarázsolt Kastély is nagyon tetszett neki. bár a hordóból másodszorra borultak az Apjával, de mégis boldogan mesélt az élményeiről. Sajnálom, hogy ő ezt nem élheti át majd a gyermekeivel.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aquaworld Budapest

Gyermekemmel egy márciusi napon mentünk el. Nagyon élvezte, és sokáig emlegette. Megígértem, hogy majd elmegyünk legközelebb is. Sok csúszda és vízi játék minden érdeklődését lekötötte. Alig vánszorgott haza, úgy elfáradt. Ritka alkalmak egyike volt. Nagyon jó megoldás, hogy mérethez vagy korhoz kötik a csúszdákat (már nem emlékszem melyik volt). Így nem Nekem szülőnek kellett megtiltani, a számomra veszélyesnek tűnő lecsúszást. Egy negatív élményem volt, hogy ivel én szót fogadtam és nem mentem be a gyermekmedencébe, de gyermekemet nem hagyom egyedül, kicsit fáztam az ücsörgésben.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vadkert Fogadó

Éveken keresztül töltöttük itt az évi két, később csak egy hosszú feltöltődő hétvégénket. A férjem és én is szerettük a vadregényes környezetet, a hagyományhoz hű berendezést. Aztán felújították. Számunkra már nem megfizethető az ára, és elvesztette vidéki kúria hatását. Egy dsolog nem változott. A fogadó személyzetének kedvessége, segítőkészsége, és szeretete. Úgy éreztük mindig, hogy hazaérkeztünk. Többet ebben a formában nem tehetjük. De, mivel Sárvár a szívünkhöz nőtt, ezért ezentúl is ebben a városban töltünk 3-4 napot évente. majd enni járunk vissza a régi helyünkre, a Vadkertbe. Mivel igen jól főznek, és szeretnek minket. Sajnálom, hogy nem maradt a régi az épület is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

T-mix 2003 Kft.

Évek óta segítik csinosítani az általam vezetett intézményt. Minden tekintetben segítőkészek. Nagyon jó velük a munkakapcsolatunk, soha nem csalódtam még bennük. Megbízhatóak, pontosak, és precízek. mindenkinek tiszta szívemből tudom ajánlani.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hunguest Hotel Platánus

10 évvel ezelőtt július 19-én itt volt az esküvői vacsorám. A dolgozók és a szervezők, vezetők egyaránt az ifjú pár (mi) és a vendégek kegyeit keresték. Minden igényünket meg lehetett beszélni, és megvalósításában segítettek. Még ajándékba szobát is kaptunk, ahol eltölthettük a nászéjszakánkat. Innen indultunk tovább a nászutunkra. Egy nő életében az esküvő egy nagy esemény, és ennek fényét a Platánus Hotel koronázta meg. Köszönöm nekik, mai napig ajánlgatom minden ismerősömnek, és szép emlékeket őrzök. innen is köszönet érte!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Wesley János Lelkészképző Főiskola

Ide jártam felnőttként, munka mellett elvégezni az általános szociális munkás főiskolát. Soha életemben nem tapasztaltam ehhez fogható "nagy család" érzését. Úgy éreztem mindenki azért dolgozik, hogy nekem sikerüljön, hogy én tudást szívhassak magamba. Igen nagy koponyákkal és mély érzésű, tudású emberekkel találkozhattam a négy év alatt. Bánlaky Pál tanárom volt számomra a legkedveltebb, az ő tudása volt számomra a legmagasabb. Megszeretette velem a szociológiát és azon belül a családszociológiát. Ebből is írtam a diplomamunkámat. Ez a négy év életem egyik legmeghatározóbb élménye. Nem tudok olyan embert mondani, az igazgatótól a takarító személyzetig mondani, aki nem támogatott volna minket szeretetével, tudásával, emberségével. Innen is köszönöm Nekik.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely