Avramucz Györgyné

391206_428008983907885_1830515151_n.jpg

5 értékelés

Diófa Csárda

Családbarát étterem. Még azt is elkészítik, ami nincs az étlapon. Odafigyelnek arra is, ha valami eseményt ünnepelsz. Mi házassági évfordulót ünnepeltünk ott kettesben a párommal és a vacsora végén az asztalunkra varázsoltak egy tortát. Ez nem semmi.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mango Étterem

Házassági évfordulót tartottunk itt a párommal és a barátaimmal. Nagyon finom kajákat kaptunk, maximális kiszolgálást, Soha nem felejtjük el. Az udvariasság, a kedvesség a mottójuk. Ezen kívül az ételeik messze meghaladják a Szekszárdon elérhető ételeket.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aranykulacs Kis Vendéglő

Igen. Gyakran jártam ebbe az étterembe a családdal, a barátokkal. Nagyon szép hely, a kiszolgálás remeket, a pincérek maximális udvariassággal szolgálják ki a vendégeket. Még soha nem kellett csalódunk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zsitvai Cukrászda

Lehet, hogy nem lehet kártyával fizetni, de a sütemények Szekszárd legjobb süteményei. Udvarias kiszolgálás, hatalmas választék és amennyiben ötlettel állok elő, azt is elkészítik, nem is akárhogyan. Mindig, minden nagyon finom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Don Pepe

Számomra itt a városban ők a legjobb pizzéria. A rendelésemre, ha házhoz kérem nem kell órákig várni, a megadott időre megérkezik és természetesen még forrón. Mindig azt kapom, amit kérek, még soha nem csalódtam.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely