Csilla Keresztes

10349942_742841625767731_3680470492286372949_t.jpg

3 értékelés

Kaszó Vadászház, Üdülő és Sportcentrum

A vadászlesen való részvétel és a finom vacsora feledhetetlen volt plusz még a medencehasználat remek volt! a gyönyörű környezet a csenddel párosulva kiváló pihenést nyujtott nekünk!! a park ami a szállást övezte nagyon szép volt, a szobák kényelme tisztasága és a recepcion kapott információ kedvesség 10 ponton 10-zel értékelem!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Ezüstpart

Tavaly volt lehetöségem szálláshelyül választani az ezüstpart hotelt egy zumbatábor alkalmából! Teljesen komfortos szobáival elégedett voltam és az étterem csillagos minösitéssel értékelném szintén,bőséges volt mindegyik étkezés.a reggeli ebéd vacsora kíváló volt nagyon finom. amit a zumbán letornáztam azt az étkezésekkel vissza is hoztam :)))

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cotton Club

Közel 1 éve volt hogy megfordultam itt. 2 éjszakára foglaltunk szállást.Reggelivel. A szálló elhelyezkedése már kedvezö ott a nyugati és a westend és közel a Margit sziget. A szobák nagyon érdekesek jól rendezettekkényelmesek. a Fürdöszobához tartozó pezsgöfürdö is nagyon kedvembe járt.A svédasztalos reggeli is kiváló volt választékos. Jó emlékek füznek ide! örülök hogy megismerhettem a helyet!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely