Dömötör Zoltán

15 értékelés

Balneo Hotel Zsóri Thermal & Wellness

Csendes környezetben lévő wellness-szálloda, tiszta és tágas szobákkal, szolgálatkész személyzettel, kellően változatos szolgáltatásokkal.
A konyhája nagyon jó, változatos, a svédasztal folyamatosan pótolt, nincsenek "hézagok".
Wellness szolgáltatásai jók, a konditerem lehetne jobban felszerelt, de így sincs kihasználva. Szinte mindig egyedül voltam bent. Medencéi változatos hőmérsékletűek, gyógyvizesek is akadnak. Finn szauna, infra, külön naturista szauna, gőz, stb. Bárhol Európában megállná a helyét

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kisgergely Cukrászda

Mit mondhatnék az ország egyik, ha nem a legjobb fagyizójáról?
A kiszolgálás gyors és figyelmes, ilyen máshol is van.
Aki viszont igazán széles választékot szeretne minőségi fagylaltokból, annak ezt a helyet meg kell látogatnia élete során legalább egyszer. Utána már magától megy...
Jók a sütemények is, de azok kissé drágábbak az átlagnál. Ezért kimondottan a fagyi-rajongóknak ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Balogh Cukrászda

Mályiban azóta él ez a cukrászda, amióta érdeklődőm az édességek iránt, és ez több évtizedre taksálható. Az épület (átalakított családi ház), és a vendégtér nem kiemelkedő, sőt...igazi kis falusi cukrászda. Saját készítésű süteményeik miatt ajánlom őket: normál méretűek, de nagyon kedvező áron kaphatóak, és rendkívül finomak. A választék nagyjából ugyanaz, mint más cukrászdákban, de az ízek és árak jó aránya sok miskolcit is kicsábít a közeli kis faluba, a Balogh Cukrászdába. Mindenképpen érdemes megkóstolni a specialitásukat, a "Flórika" fantázianevű, grillázsos masszával töltött, csokiborítású ostyaszeletüket. Zseniális ízharmónia! Bármit vásárlunk náluk, "Flórika" mindig kell, hogy kerüljön a csomagba.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mályi Ászok Kft.

Németországban, Ausztriában természetes, hogy az emberek a helyi sört keresik. Mályi ilyen alapon akár a Lajtán túl is lehetne, hiszen a helyiek számára kultikus hely a Mályi Ászok. Mint söröző, nem több, mint egy kulturált kis falusi kocsma (ez is nagy szó ám!). A sörei viszont rendkívül ízletesek, így nem csoda, ha forgalmának döntő részét az "elvitelre" kategória teszi ki, és nem csak a helyiek, hanem a közeli települések lakói is előszeretettel viszik haza az ízletes zsákmányt. Egy hibájuk talán azt, hogy a barna sör időnként hamarabb elfogy, mint ahogyan én érkezem :-)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szél Fiai Fogadó és Étterem

Micsoda? Hogy letérjek az autópályáról, egy étterem miatt? Mindössze hat kilométer az M1-től...ezzel nyugtattak a barátaim. Nem bántam meg. Gyönyörű környezet, igényes étterem, izgalmas választék. A kiszolgálást és az ételeket megpróbálhatom leírni, de inkább ki kell próbálni. Lelki és kulináris feltöltődés volt, nekem is, barátaimnak is. Nem csak azt a hat kilométert, sokkal többet is érdemes megtenni a Szél fiai kedvéért.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Extreme Digital

Ingadozom a klasszikus és az internetes kereskedők között. Minden boltot végigjárni már sem időm, sem energiám, a neten viszont sok a kókler. A fotózás és a kütyük iránti felfokozott érdeklődésem mindkét kereskedési típusnál az Extreme Digitalhoz vezetett. Tetszik, hogy nincs bóvli, és a minőséget elfogadható áron kapom meg. Személyesen eddig még csak a miskolci üzletükben jártam, ott egy Diána keresztnevű hölgy szokott kiszolgálni. Kedves, és ért a fotózáshoz is, ami egy ilyen üzletben nem mellékes. Ha neten rendelek, pontos szállítás, gondos csomagolás, és minőségi áru jellemzi őket.
Műszaki cikkekért már évek óta nem járok máshová, sem élőben, sem a neten, legfeljebb nézelődni. Jó szívvel ajánlom bárkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aranysas Étterem

Nem a város központjában, nem főúton található, de mégis jó híre van, és ahogy tapasztaltam, nem alaptalanul. Egy rendezvény kapcsán keveredtem oda, és percek alatt otthon éreztem magam. egyszerű, kedves, családias... és remek konyha, bőséges adagok. Ha bárki éttermet keres Jászberényben, annak szívből ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rákóczi Pince

Pár éve már jártam itt, akkor is kellemes volt, de nem hagyott bennem mély nyomokat.
Most egy baráti társasággal keveredtünk oda, és amint kihozták a rendelésünket, azonnal tudtam, ezt meg kell osztanom. A levest kihagytam, mint mindig, de a többiek elégedettek voltak vele. Fő ételként Tenkes kedvencét kértem, ami sertésszűz gomba-hagyma-sajt töltettel, bacon-be tekerve. Ízes, lágy, zaftos volt, éppen olyan, amilyennek lennie kell. A nejem rendelése azonban még ezt is túlszárnyalta. Utoljára Bécsben láttam olyat, hogy a bécsi szelet körben lelóg az egyébként felnőtt méretű tányérról. Itt is ez történt, és a mese vége az lett, hogy én fejeztem be ezt a fogást is. Nem csak hatalmas, de nagyon finom is volt.
A kiszolgálás udvarias, gyors, de nem tolakodó, az árak korrektek. Vissza fogok térni, és másnak is jó szívvel ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Martonos Éva fogorvos

Éppen egy éve, hogy újra rászántam magam: fogorvoshoz megyek. Váltanom kellett, mert most lakhelyemtől távol, Jászberényben dolgozom. Munkatársaim véleménye alapján jelentkeztem be Dr. Martonos Évához, és az idő engem igazolt. Kedves volt, gyors és precíz, az árjegyzéken pedig lakhelyemhez, Miskolchoz képest kb. kétharmad szintű számok szerepeltek.
Eltelt egy év, és minden rendben van, nem fáj, jól működik... pedig szinte már hiányzik a doktornő kedves, nyugtató hatású mosolya. Azt hiszem, elmegyek egy kontrollra, csak úgy.
Bátran ajánlom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Benkóczy György háziorvos

Már régen nem abban a körzetben lakom, de még csak nem is abban a városban. Több mint hét éve költöztem Miskolcról Mályiba, de eszembe sem jutott, hogy "lecseréljem" a körzeti dokimat. No, nem azért, mert új lakóhelyemen rossz orvosok teljesítenének szolgálatot... Benkóczy doktor úr olyan, mint egy csendes barát. Nem csak az én barátom, mindenkié. Csendesen végighallgat, mond valamit, ami valahogy mindig illik a hangulatomhoz, és mindig ad nekem egy kis plusz feltöltődést. Odafigyel a betegeire, ami a mai rohanó világban elég ritka dolog. Ennek persze árnyoldala is van, hiszen amíg mással foglalkozik, a váróban ólomlábakon lépeget az idő. Ez viszont nem tud idegesíteni, mert tudom, velem éppen ilyen alaposan, körültekintően és baráti módon fog foglalkozni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely