Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

Csodabogi

Vélemények, értékelések (180)

MOM Kulturális Központ

Értékelés 2012. 10. 22. 15:41
Rendezvények tökéletes helyszíne. Néhány héttel ezelőtt egy céges rendezvényünk ezen központban került megrendezésre. Ekkor voltam először itt és nagyon meglepődtem a színvonalas épület kialakításon. Maga a rendezvény egy közel 1000 fős teremben volt megrendezve, ami a régi színházi feelingekhez hasonlított. Bársony bordó székek körívesen elrendezve és középen a színpad. A büfében isteni pogácsát lehetett a szünetekben kapni és ritka hogy a vegákra is gondolnak szendvics tekintetében. Gyönyörű terasz tartozik a büfé részleghez, ahová szívesen ül ki az ember ilyen kora őszi délutánon. A mosdó helyiségek kialakítása is nagyon frappáns és higiénikus, ami nem elvetendő egy ilyen helyen. Meglepő volt számomra, hogy délelőtt pont Bio-piac volt a központ előtti részen. Már korábban is érdekelt ez a kiárusítás, de nem tudtam, hol is találom. Hát itt most erre is lehetőségem volt. A büfében a pogikat vétek kihagyni. Egy jó kávé kíséretében.
  • elismerés
  • Nike

    Értékelés 2012. 10. 22. 19:05
    Imádott sportmárkám. Elfogult vagyok a NIKE sportmárka tekintetében. Teljesen el voltam szomorodva, amikor azt hallottam kivonult az országból. De a NIKE megcáfolta a hírt és nyár elején megnyitotta kapuit ismét a Westendben. Mint rendszeres futó, természetesen csak NIKE cipőben futok, és a ruházatom is ezen márkát képviseli. Nem azért, mert anyukám az asztal körül kergetett gyermek koromban. :) Egy közép-felső kategóriát képvisel árakban, de a minőség az minőség. Akkor amikor az ember sportol, nem mindegy milyen cipőt és milyen ruházatot visel. A cipő, hogy kényelmes legyen és fogja az ember bokáját, hát ugye ez nagyon fontos. A ruházatról nem is beszélve, hogy lelegezni tudjon a test és bőr. És mivel edzés után azonnal megy a ruházatunk a szennyesbe, fontos, hogy bírja a rengeteg mosást. Nekem van olyan NIKE futó nadrágom, ami közel hét éves. Pedig aztán a mosógép ad neki rendesen és van olyan hét, amikor kétszer is találkozik a mosással. Szóval nem elhanyagolható márka a piacon és a stílus és elegancia is bele van csempészve a NIKE érzésbe. Tudd sportosan elegáns lenni és tud sportosan sportos lenni...:)
  • elismerés
  • Déryné Bisztró

    Értékelés 2012. 10. 22. 19:19
    A felső tízezer találkozóhelye. Nekem ez jutott eszembe, amikor két barátnőmmel beléptünk az étterem részbe. Bárpult középen, amit single férfiak és hölgyek álnak körbe. :) Nem is tudom miért? Petrezselymet árulnak. :) Nagyon tetszett a látványkonyha, ami az ember elé tárul. A limonádéjuk isteni. Több ízesítésben ki lehet próbálni. Én nagyon elégedett voltam az általam választott étellel, de barátnőim már kevésbé. A vendégkör nem a mi társaságunk volt. Ez hamar kiderült. Indultunk volna tovább is az éjszakába, amikor a pincér felajánlotta, hogy szívesen jönne velünk, ha végzett. Valószínű, hogy neki is elég volt a napi elit világból. Ha be akarsz kukkantani egy elit világ életébe és szokásaiba, akkor nézd meg. Itt részese tudsz lenni ennek.
  • elismerés
  • C&A

    Értékelés 2012. 10. 22. 19:27
    Ezzel az áruházlánccal még Bécsben találkoztam először kb. 10 évvel ezelőtt. Na lehet, hogy nincs ennyi. :) Itt tényleg mindenki talál magának megfelelő minőségű és méretű ruházatot, kiegészítőt. Sajnos olyan nemzet vagyunk, akinek méretekben már az XS nem jön fel, de még az XL-sem. :) Na ők imádják ezt a helyet, mert találnak husikájukra mégis elegáns holmikat. Én a hálóinges, pizsomás részlegüket szeretem, mert a Snoope a kedvencem és itt nagyon jó áron hozzá jutok és tudom gyűjteményemet gyarapítani. Nagyon jó minőségű fehérneműket is tudtam már vásárolni és a legjobb bőrkabátomat is itt vettem. Az átlag középosztály legjobb üzletlánca, mind minőségben, mind eleganciában. Van benne valami szeretni való, nekem a régi kommunista Sklára áruházak jutnak eszembe róla, egy kis 21. századdal megspékelve, hogy mégse az legyen. Szeretem, mert olyan régi trendi...:)
  • elismerés
  • Oxygen Wellness és Fitness Központ

    Értékelés 2012. 10. 23. 14:21
    A legjobb fitness és wellness láncolat. Retro stílusban kialakított wellness részleg, ami a téli esti órákban isteni hangulatvilágítással fejteti veled a napi gondokat. Egyszerűen imádom télen ezt a részleget. Többféle szauna, infraszauna, aroma kabin, gőzkabin, só kamra, pezsgőmedence, úszásra alkalmas medence. A relaxáció legszebb és legjobb helyszíne. Nagyon tiszta és higiénikus. A fitness részben azt szeretem, mivel én futni járok ide rendszeresen, hogy mindig van szabad futópad. Más edzőtermekkel ellentétben, nem elhanyagolható. A kardió gépekből is mindig van szabad. Közben nézheted kedvenc műsorodat vagy zenét hallgathatsz, ha egyedül vagy és nem kísért el edzőtársad. Trénerek segítenek a gépek használatában és a megfelelő testsúly ,étrend kialakításában. Egyetlen egy dolgot nem szeretek itt, ha az öltözőben a mellettem lévő szekrényben éppen öltöznek. Ennek kicsi az esélye, mivel hatalmas az öltöző, de a recepciós lányoknak ehhez érzékük van, hogy mindig olyan kulcsot adnak, ahol tuti éppen öltöznek. :) Ez az én szerencsém. Az infra szaunát rendszeresen igénybe szoktuk barátnőmmel venni, de ehhez nem kell a wellness részbe menni, a női öltözőből is elérhető. Ez nagyon pozitív. Saját parkolóval rendelkezik. Mivel nagyságát tekintve nem kicsi, de nagy, szóval nincs tömeg. Aki celebekkel szeretne találkozni, na az itt van bőven. Viszont ők is csak emberek. :) Gyermekmegőrzőjük is nagyon speciális és gyermek centrikus. Ajánlom, ha nincs mama vagy bébiszitter. Ünnepnapokon is mindig nyitva van bár akkor változó a nyitva tartás, érdemes figyelni a weboldalukat. Mindig vannak kedvezmények is. Árakban egy közép-felső kategóriát képvisel. Isteni a kávézója és ha ledolgoztad a kilókat, akkor irány a sütis pult. Isteni sütemények vannak gyümölcscukorral. Hogy azért annyira ne hizlaljon. Én nem hagynám ki a helyedben. Aztán van miért jönni legközelebb.
  • elismerés
  • Norbi Update Pékség

    Értékelés 2012. 10. 23. 14:34
    Egy pékség, ahol lelkiismeret furdalás nélkül ehetsz péksüteményeket, mert még Norbi sem néz rád rossz szemmel. :)Ha a Westendbe vagyok és délelőtt van, akkor tuti betérek egy túrós-barackos papucsért. A fahéjas csiga sem elhanyagolható. Hogy miért pont Norbi Update? Figyelj, tudjuk, hogy a péktermékek hizlalnak és mondjuk ki, nem egészségesek. Ezzel lehet vitatkozni. Én nem tenném. Maradok annál, hogy én hízok tőle, mint egy kismalac. :) Ha Te nem, akkor a szerencsésebb fajták közé tartozol. Irigyellek érte. Viszont imádjuk ezen termékeket, mert finomak. És nem is jó egy reggeli kávé valami péksütemény nélkül. Viszont Norbi kitalálta nekünk, hogy mivel is tehetnék ezen termékskálát egészségesebbé. Nem mondom, hogy tuti a legegészségesebb és legjobb. De legalább nem hizlal annyira vagy legalábbis a tudatomba ezt táplálták. És amit elhiszünk, az úgy is van. Vagy mégsem? Valamit legalább teszek az egészségem érdekébe. Azon kívül, hogy mozgással is hozzájárulok. Ez egy életforma, vagy hiszed vagy nem. Legalább a lelkiismeretem megnyugszik. Ha fogyókúrázol vagy cukorbetegségben szenvedsz, akkor próbáld ki. Legalább megpróbáltad. Nem veszítesz vele semmit. Ahhoz ne hasonlítsd, amit otthon a nagyi készít, de azt nem is azért szeretjük. Jó étvágyat! Nem utolsó sorban kedves a kiszolgálás.
  • elismerés
  • Macskafogó Music Pub

    Értékelés 2012. 10. 23. 14:49
    Egy olyan hely, ahova én sem vagyok túl idős és talán a fiatalok táborát is még erősíteni tudom. Szóval minden korosztálynak, aki szereti a 80-as évek zenéit és nem haragszik meg, ha a mai feeling is megszólal. A tömeget kevésbé szeretem, de hajnalban sajnos eléri a buli a tetőfokát és hát sokan leszünk. De kellő alkohol mellett ez is elviselhető. :) Az árakról nem tudok beszélni, mert én itt mindig vendég voltam, vagyis férfiakkal érkeztem. Már ha értitek. Lehet, hogy Dunába nem kellett volna vizet hordanom, de csak lányokkal még nem voltam itt. :) Nagyon jó kis bokszok vannak, ahol körben ülve tudsz beszélgetni, már ha a zenét túl tudod harsogni. Másnapra tuti nem lesz hangod. A tánctérnek egy külön rész van kialakítva, de hajnalra már a tömeg az asztalokig elér, szóval nem kell messzire menni társaságodtól táncolni. A tömeg összetart. :) Tánctudás felesleges, hering mozgás előnyben. :) Viccet félre téve, akinek tömeg iszonya van, hát ezen területeket kerülje hajnal tájékán. Előbb érkezzen és korán távozzon. :)
  • elismerés
  • Calzedonia

    Értékelés 2012. 10. 23. 15:03
    Tudnak ezek az olaszok valamit. Nagyon szeretem a kiegészítőket és ezekhez tartozik a harisnya. Egy színes vagy szexi harisnya, mindig feldobja ruhatáramat. Ehhez nem elengedhetetlen a minőség és trend. Ez a márka nagyon méltó képviselője ezen piacnak. Talán hasonló nincs is a piacon, maximum követői vannak. Árban nem a legolcsóbbak, de minőséget képviselnek és mint mi nők tudjuk egy jó harisnyánál nem előny, ha csak egyszer tudjuk felvenni. Sőt, van amit egyszer sem, mert azonnal a szál felfut. Ha viszont megszeretjük, akkor visszatérünk és vásárolunk belőle. Szeretjük az akciókat, itt erre is van lehetőség. Fürdőruhákban is egy felső kategóriás trendet és minőséget képviselnek. Télen is tudunk ezen kollekciókból válogatni, ami még nálunk egyedinek minősül. Az eladók mindig kedvesek és nem utolsó sorban megmutatják a harisnyákat, nem a dobozt vetetik meg velünk. :) Nem lesz csalódás otthon. Bárkinek ajánlom, teljes felelősséggel. Az olasz minőségben mindig bízhatsz. Az olaszokban már kevésbé...:)De ezért szeretjük őket...:)
  • elismerés
  • Carpisa

    Értékelés 2012. 10. 23. 15:08
    Táska, táska és táska. Minden nő álma. Végre már itthon is. Én először Rómában találkoztam ezzel a márkával. Azóta imádom. Egyedi, nem köszön vissza és mindig találsz magadnak megfelelőt. Mind színben, mind stílusban. Árkategóriában közép-felső kategória, ehhez egy egyedi, trendi minőségi kiegészítőt kapsz cserébe. Ha egyszer egy ilyen kollekciód lesz, imádni fogod. Minden ruhádhoz találsz megfelelőt. Ha megtetszik valami, akkor azonnal vedd meg, mert másnap már tuti elviszik és ők nem azok, akik tucat termékeket gyártanak. Szóval ne habozz, vedd meg, mert megérdemled.
  • elismerés
  • DM - Drogerie Markt

    Értékelés 2012. 10. 23. 15:16
    Ha drogéria, akkor csak is DM. Miért? Szerintem ez nem kérdés ma Magyarországon. Igaz, árban nem egy olcsó kategória, de bármely üzletükbe bemegyek, mindig a precíz német stílus köszön vissza, amit én nagyon kedvelek. Szeretem az akcióikat, a kuponjaikat és a saját márkás termékeiket, melyek nagyon jó minőséget képviselnek. Sosem csalódtam. Van egy két kedvenc termékem, amit nem vagyok hajlandó máshol megvásárolni. Nagyon jó bio részlegük van, amit rendszeresen kipróbálok. Ez az az üzlet, ahova mindig szívesen megy be az ember és üres kézzel sosem távozik.
  • elismerés