Antal Zsolt

6 értékelés

Red Rock Pub

Nagyon sok közös Születésnapi buli és 5 év törzsvendégség köthető ide :) Egy pincehelyiség, amely hangulatos, megbízható és szórakoztató. Mindennapjaink feszültségeit segít leküzdeni, és egy állandó baráti közösség kialakulása óta biztosítja fennmaradását :) Nagyon szeretjük ezt a helyet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csalánosi Csárda és Panzió

Kecskemét egyik legjobb és legmegfizethetőbb étterme! Mindamellett hogy nagyon finomak az ételeik, bőséges az adag, és kedvező áron. NAgyon szeretem, szeretjük és sűrűn is látogatjuk. Innen csak pozitívan lehet távozni :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Jakó Cukrászda Anna Kávéház

Születésnapokra, hétköznapokra, nyári fagylaltozásra a legjobb hely Kecskeméten. Széles választékban nagyon finom fagylaltjaik vannak, a csokitortájuk is kiváló, minden születésnapra innen rendelünk. Megfizethető és kulturált igényes cukrászda.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bowling Center és Étterem

Még csak 2-szer jártam itt életemben, de nagyon jól éreztem magam. Kulturált környezet, segítőkész alkalmazottak és jó hangulat. Az árak sajnos nem teszik lehetővé a mindennapos bowlingozást, de havi egyszer nagyon jó családi, baráti program egy hétvégére :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cosmos City

Néhányszor betértem, de 3 perces felmérés után nagy sebbel-lobbal iramodtam kifelé. gyenge minőségű, már már gyanúsan túl olcsó, gagyi ruhák gyűjtőhelye. Szerintem abszolút megbízhatatlan, nem mertem onnan vásárolni...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mathias Pizzéria Pub

Napközben kellemes, éjjel olykor problémás hely a Mathias Pub. Sokszor betérünk egy pizzára, akár nappal, akár éjjel, és sosem csalódunk. Nagyon finomak a pizzák és az áruk is rendben van. Mivel 0-24-es nyitvatartású, így bármikor elérhető, és a város központjában található.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely