D. Mária

D. Mária

5 értékelés

PresiDent Fogászat

A fogászati rendelők higiénéje,felszereltsége,berendezése elsőosztályú!
A dolgozók kedvesek,szolgálatkészek,udvariasak.A bejelentkezési időpontot tartják, pontosan elkészülnek a munkák.
Ha bármilyen soron kívüli probléma adódik,nyugodtan lehet telefonálni!
Javaslom őket mindenkinek,a szorongóknak külön is,mert nagyon megnyugtatják a pácienst.A szájsebésszel is volt dolgom,arany keze van neki is!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aesthetica Orvosi Központ

Nőgyógyászati vizsgálaton,onkológiai szűrésen vettem részt,Dr Lengyel Mária szakorvosnál.Mind az orvos,mind az asszisztens nagyon udvariasak,szolgálatkészek voltak,tájékoztattak a vizsgálat menetéről,eredményéről.A doktornő felé bizalmat éreztem,meg voltam elégedve a vizsgálat intimitásával(ezen a helyen a nőknek ez egy fontos szempont).
Az egész intézet kellemes atmoszférájú,profi módon történik minden a bejelentkezéstől a vizsg.végéig.
Egyetlen kellemetlenség volt,hogy aznap 25 percet csúszott a kapott időhöz képest a vizsgálat,de ezt nem tudom felmérni,hogy ez gyakori-e vagy csak aznap történt valami miatt az eltérés.
Kitünő az értékelésem ettől függetlenül,javaslom a gátlásos hölgyeknek is,mert igen kevés a szakrendeléseken a nő- szakorvos

Hasznos ez a vélemény? Igen

Teve-Szed ABC

Naponta vásárolok a nevezett kis boltban,ami egyrészt azért kedvező,mert egy házban "lakunk",másrészt mert a nyitvatartása igen jó,bármi eszébe jut az embernek-ünnep alatt,késő este-könnyen elérhető bármi.
Elég jó a forgalma,mivel rövid lejáratú árukat is forgalmaznak olcsóbban a szokásosnál(főleg tejterméket,hentesárut).Szavatossági idők,árak láthatóak.
Többen dolgoznak,akikkel a pénztárnál,vagy rakodás közben találkozik a vevő,ők udvarasak,kedvesek.
Hátránya az üzletnek,hogy a kirakott áruk miatt elég zsúfoltság van,nehezen lehet közlekedni a folyamatos rakodások miatt is.Javaslat:bővíteni kellen a helyiséget,mert igény van a boltra!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Norbi Update Egészségtudatos Üzlet

Nagyon jó kis boltot üzemeltet itt Norbi,mindenféle árut lehet kapni,a választék nagy!
Az üzlet helyisége kellemes,tiszta,áttekinthető.Az eladó hölgy rendkivül udvarias,aranyos.Kérdésre szakszerü választ ad,javasol esetleg jobbat,mást.
Én főleg az édességeit,pék áruit vásároltam.Egyetlen negativum számomra-de sokak számára is-az áruk.Sajnos ami egészséges,az sokkal többe kerül,mint amit megengedhet az ember.Dehát ez nem a bolt hibája...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dualmed Természetgyógyászati Stúdió

Bélbetegség miatt egy családtagomat vittem a jelzett rendelőbe,a megbeszélt időben fogadtak.A természetgyógyász igen korrekt módon tájékoztatott bennünket a betegség okáról,megoldásáról.Nagyon praktikus és könnyen kivitelezhető tanácsokkal láttak el,különböző étrend kiegészítőket,vitaminokat javasolt.Ott helyben meg is vásárolhatóak a javasolt szerek.
Ami feltétlenül pozitívum,hogy volt ideje ránk,meghallgatta a problémáinkat,nem sietett,udvarias,empátiával rendelkező személy adott tanácsokat.
Felajánlotta,hogy neten is tartja velünk a kapcsolatot,kíváncsi a további fejleményekre.Ilyet orvosnál még nem tapasztaltunk!!
A helyiségekben is a nyugalmat,meghittséget tapasztaltunk.
Ajánlom olyan betegeknek,akiket a háziorvos nem ér rá meghallgatni,tudni szeretné a mit-miértet,mert nem latinul,laikusok számára érthetetlen magyarázatot fognak kapni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely