Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

Bácsi Brigitta

Vélemények, értékelések (5)

Fehér Akác Étterem

Értékelés 2013. 10. 03. 12:49
A nyáron unokatesom esküvőjén jártunk az étteremben. Remekül sikerül a lagzi. Finomak voltak az ételek, kedves volt a kiszolgálás. A szállás is kényelmes volt és tiszta. Ajánlani tudom mindenkinek a helyet.
  • elismerés
  • Hotel Bakony***

    Értékelés 2013. 10. 12. 14:31
    Családi ebéden vettünk részt az étteremben, még 2012. októberében. Kedves volt a kiszolgálás, finomak az ételek. A házi boruk is nagyon finom volt. Kellemes élménnyel távoztunk és nagyon jól sikerült a nagyszüleim 60. házassági évfordulója.
  • elismerés
  • Hotel Termálkristály Aqualand****

    Értékelés 2013. 12. 20. 11:42
    A születésnapra kaptam meglepetésként a páromtól, hogy pár napot a Termálkristaly Hotelben töltöttünk. Már a megérkezésunkkor kedvesen fogadtak. A szoba szép volt, tiszta és kényelmes. A termál medencék nagyon tetszettek, kint vannak a szabad ég alatt. Az egyik felett van egy kis tető. Romantikus volt a forró vizben üldögélni az esti fényeknél, közben havazott. Nagyon tetszett a benti részben, hogy miközben áztatjuk magunkat nagy kivehetőn lehetett tv-t nézni. Az úszómedence is jó volt. A szauna részt egyenesen imádtuk. A sós, mézes és sörös felöntést ajánlom mindenkinek. Utána jó volt a halk zenére a pihenő szobában pihenni.
    Svédasztalos volt a reggeli és a vacsora is. Finomak voltak az ételek, nekem csak az az egy kifogásom volt, hogy minden este 1 étel kivételével gombás ételek voltak csak.
    Ami furcsa volt számunkra, hogy külön kellett parkolási díjat fizetni, a hotel parkoló használatért. Nem kalkuláltak az árba.
    Összességében nagyon jól éreztük magunkat, kipihenten távoztunk.
    Mindenki nagyon kedves volt. Szeretnénk majd máskor is visszatérni ide.
  • elismerés
  • Árpád-fürdő

    Értékelés 2013. 12. 30. 15:58
    Párom szekesfehervari, ő vitt el egyszer fürdőzni. Nagyon kellemes kikapcsolódás volt. Gőzfürdő, szauna, sószoba - mindet kipróbáltuk. Szakemberek mondták el az egészséges szaunázás titkát. A medencék is nagyon tetszettek, pezsgő fürdő medence is van, ami kettesben igazán romantikus volt.
    Bátran ajánlom mindenkinek akár télen, akár nyáron.
  • elismerés
  • Veszprémi Állatkert

    Értékelés 2013. 12. 30. 16:22
    Veszprémi révén már kicsi korom óta számtalanszor jártam az állatkertben. Szép környezetben vannak az állatok. A legutóbbi felújítások óta még tágasabb helyük van az állatoknak. A kedvenceim a zsiráfok, ezért is örültem a pár éve elkészült szavanna kifutónak. És tudomásom szerint hamarosan újabb kedvenceim érkeznek, elefánt, fóka, pingvin. Az állatkerti dolgozók is mind nagyon kedvesek, mindig lehet tőlük kérdezni az állatokról, és érdekes dolgokat mesélnek. A látvány etetések is nagyon tetszenek.
    Étterem, büfé, fagyizoo és palacsintazoo is van az állatkertben, mindenki talál kedvére valót.
    Télen-nyáron érdemes ellátogatni. Mindig vannak programok.
    Veszprémiként büszke vagyok az állatkertünkbe.
  • elismerés