A. Marianna

A. Marianna

5 értékelés

Zalakarosi Fürdő

2013.Július hónapban voltunk, 5 fő egy családi jeggyel, mind az árral, a belépő árával, mind a bennt foglalt szolgáltatással, mint 3 gyermekes Édesanya meg voltam elégedve. A 3 évestől a 13 évesig, a fiúk, és a leány is jól érezte magát. Mi szülők is élveztük mind a gyerekekkel a játékot, mind a melegvíz-gyógyvíz szolgáltatást. Jó szívvel ajánlom, minden életkorban, Szerettem ott lenni. És az egész családnak jó, és szép napja volt, és az ár is elfogadható, még kifizethető volt.
Jó játék volt a vizipisztolyos medence, még nekem is, jót csatáztunk a fiammal, és a többi gyerekkel.
Köszönöm:
Andiné Marianna

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bankautomata

A kp felvétel díjával nem értek egyet. Otp-autómatából saját bankártyával, első kp.felvétel díja kevesebb is lehetne, a 6%, lehet hogy jól jövedelmez a Banknak, de az ügyfélnek elég megterhelő. A Bank oldalán is jeleztem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Perfect Szakközép- és Szakiskola - Kaposvár

Igaz nem mostanában végeztem. De jó szívvel ajánlom, a Mérlegképes tanfolyam képesítés tanárait. Kedvesek, korrektek, és következetessek voltak. Felkészítettek bennünket úgy a vizsgára, hogy az tanulás mellett elvégezhető legyen. És utána az életben is tudjuk hasznosítani a tanultakat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Háda Angol Használtruha Kereskedelem

Sok mindenért szeretek ide járni vásárolni. Megtalálom a stílusomat, megfelelő kifizethető áron. Segítőkészek, barátságosak az eladók. VAn választék. Lehet próbálni. Keresgélni, és a nő akár magának akár a gyerekeinek, jó minőségű ruhákat talál.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sztankula Kornél dr. fogorvos

Mostanában ugyan nem voltam. De biztos vagyok benne hogy sem emberségből, sem kedvességből, sem szakmai korrektségből nem lett kevesebb sem a Doktor Úr sem az asszintencia. Elmondhatom mindezt magam és a testvérem nevében is: Hogy az arctalan világban ami körülvesz, Ő-A Sztankula Doktor úr, egy igazi emberséges kivétel.
Köszönöm, így, és itt a tudasát, a segítségét, a hozzáállását. Andiné Marianna

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely