H. Adrienne

photo.jpg

5 értékelés

Major Schwarzkopf Szépségszalon

Major Gyula és Major Marietta azonnal tudják mire volt szükségem. :)
Kedvesek és segítőkészek még akkor is, ha éppen nem tudom milyen frizurát szeretnék, segítenek kitalálni, színben formában mindenben. Türelmesek, és odafigyelnek. A hajmosás külön élmény, fantasztikus masszázzsal párosul. Édesanyámmal és barátnőimmel is mind hozzájuk járunk, és biztosan nem is szeretnénk máshova menni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pillangó Fogászat

Nagyon figyelmes precíz odafigyelő orvosok. Kiváló szakértelem és színvonal, irányított kezelés jellemző a fogászatra. Mindig segítenek, megbízhatóak, és mindent és minden kezelésnek az eredményét-következményét részletesen elmondják, bemutatják.

Hasznos ez a vélemény? Igen

London Stúdió Nyelviskola - Budapest

Ez az első nyelviskola ahol érzem, hogy számítok. A tanárok felkészültek és nem a tankönyvet olvassák fel. Életbeli szituációkat történeteket hoznak és gyakoroltatnak. Sokat beszélünk az órákon, és nem csak számonkérés van, hanem kapunk is. Az órák rendkívül jó hangulatúak és mindig örömmel jár az ember órára. Nincs szorongás vagy félelem a megszólalástól sem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kakas vendéglő

Többször jártunk itt a családommal. Igen! Hatalmas adagok, isteni finom ízek. Nincs feszengés, oldott hangulat, nagyon figyelmes kiszolgálás. A étterem vezetője külön figyelemmel van minden vendégre. Nagyon jó hely, mindenkinek szívből ajánlom :)!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely